,kekkeigenkai.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kekkeigenkai

Marketing

Choji

Choji Akimichi Choji je član tima 10, zajedno sa svojim naboljim prijateljem Shikamaru- om i s Ino, dok je njihov sensei Asuma Sarutobi. Po bucmastim se osobinama i tipičnoj kosi odmah razabire kako je član Akimichi klana koji koristi poseban unutarnji proces kojim svoje kalorije izravno mogu pretvoriti u chakru, te time enormno smršaviti u jako kratkom vremenu. Stoga se Choji- a vrlo često može vidjeti da jede.

Mrzi kada ga se naziva debelim, tako se, kada su ga uvrijedili, pobunio protiv sound genina i napao ih svojom posebnom tehnikom u kojoj ruke, noge i glavu uvuče u odjeću i kotrljajući se napadne protivnika. Ipak na preliminarnim mečevima za vrijeme Chunin ispita nije uspio pobijediti sound genina Dosu- a.
Choji

Nedugo nakon invazije na Konoha- u, pomogao je u misiji za povratak Sasuke- a. Tako je uspio probiti chakrin kameni zatvor kojeg je stvorio Jiroubou, član sound four- a, potom je odlučio da će se ostati boriti s njime jedan na jedan kako bi ostatku tima omogućio da nastavi dalje. Tokom mukotrpne borbe iskoristio je 3 posebne tablete od kojih je svaka povećala njegove sposobnosti i snagu, te je čak prisilo Jiroubou- a da upotrijebi svoju cursed seal formu. Na kraju ga je uspio poraziti, no potrošio je svu chakru, kalorije i posve iscrpio svoje tijelo. Nakon što je progutao posljednju tabletu iz njegovih je leđa prodrjela golema količina chakre oblikujući leptirova krila, ta tableta je momentalno svu masnoću u njegovu tijelu pretvorila u chakru te je pritom vidno smršavio. U tom je obliku bez većih poteškoća pobijedio Jiroubu- a, ali i oštetio vlastito tijelo te jedva ostao živ.

Kada je iscrpio svu snagu srušio se na tlo i posljednje što je vidio prije nego li se onesvijestio bio je znak koji su mu prijatelji ostavili- strelicu koja upućuje u kojem su smijeru otišli. ChojiTime su pokazali vjeru u njegovu pobijedu. Choji bi zasigurno umro bez pomoći, no na sreću spasila ga je kombinacija Tsunade- inog genijalnog znanja o medicini i poznavanje tablet nara klana. Ipak, taj se događaj nimalo nije odrazio na njegov apetit te je vrlo brzo vratio svoju staru figuru =)

U filler- ima, pojavljuje se pokazujući svoju nevjerojatnu snagu kada je povećavši ruke zaustavio dvojicu kriminalaca i uspio ih, zajedno s ostalim članovim svog tima (osim Asuma- e), zadržati dok nije došla Tsunade.

U Drugom djelu, ima posve novi look, koji uključuje neobični zaštitnik za glavu, mnogo dužu, čupavu, crvenu kosu i štit sličan samurajskom. Suprotstavio se dvojici Akatsuki- ja (Hidan i Kakuzu), ali prekasno da spriječi Hidan- a da ubije njegovog sensei Asuma- u. Obećao je kako će osvetiti učiteljevu smrt, mada je to na kraju učinio Shikamaru. Shikamaru je, naime, bez ikakve sumnje njegov najbolji prijatelj, koji ga je od samog početka prihvatio onakovog kakav jest.

Choji, doduše, nije jako popularan lik, te se često zbijaju šale na račun njegovog zaštitnika za glavu i načina na koji je oblikovan (u Prvom djelu) te ga se naziva „gaćo- glavi“ (panty-head).
Choji

Prijevod & Text: Jashin
Dizajn & Slike: Suna

- U sljedećem postu: pogledajte ovdje

Post je objavljen 07.03.2008. u 19:20 sati.