Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosizd

Marketing

Dragi moji.....

............današnjim danom IT centar Zadar je i službeno otvoren!
Uspješno smo završili prvi dio projekta (opremanje IT centra) i današnjim testiranjem kandidata ulazimo u drugu fazu koja se odnosi na samu edukaciju i informatičko opismenjavanje OSI.
Ako pratite naš blog, upoznati ste da gotovo na svim našim važnim događanjima ili sastancima dese se neke vremenske nepogode koje naizgled priječe realizaciju naših ciljeva.
Pa kako nebi i ovaj put "odudarali" od pravila, vremenske neprilike su bile veće nego ikada. Ceste zatvorene, bura, kiša, snijeg, oluja, tama, ali ništa nas nije spriječilo da ostvarimo zadati cilj; TESTIRANJE JE ODRŽANO! (Bar ovaj prvi dio, a drugi dio za kandidate koji su bili spriječeni će biti u ponedjeljak).
Jako mi je žao što zbog vremenskih neprilika predstavnici SOIH-a (koji su i osmislili projekt) nisu mogli prisustvovati testiranju, ali preciznim uputama i pozivima tokom testiranja- koordinatorica projekta za Zadarsku Županiju je sve uspješno obavilasmijeh.

Naravno da to ne bi bilo ni upola uspješno da sa nama nije bio predstavnik Algebre: prof Jadranko

.........koji nam je u svakom trenutku bio na raspolaganju (što smo mi jako dobro iskoristilizujo)

Uostalom, nek slike govore same za sebe:










Svatko od nas kandidata odmah je po završetku online testa znao svoje rezultate.
Prvi test Logičko zaključivanje je po mom mišljenju bio preeeeeeeeeeetežak ili ja nisam bila dovoljno skoncentrirana, a drugi test je bio "kako za koga", ovisi o Programu za koji se kandidat odlučio. No , svi smo bili jako, jako uspješni!
Na temelju tih rezultata napravit će se raspored predavanja o čemu ćete sve na vrijeme biti obaviješteni.
Tijek testiranja medijski je popratila i novinarka Zadarskog Regionala!kiss
wave

Post je objavljen 06.03.2008. u 21:19 sati.