Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodbrdaholivud

Marketing

sex, droga, rokenrol i jugo 45.


Jedina

Eto jeste li ikada gledajući horore razmišlali koji bi vi lik utjelovili? Uzmite u obzir da uvijek preživi jedna plavojka. Uglavnom od poćetne ekipe njih 15 prvo pogine hrabri sportaš, zatim nestane čudni ružni štreber koji je zaljubljen u plavojku, te svi smatraju da je on ubojica. Onda se potkraj filma pojavi bez jedne ruke i lijevog testisa i spasi junakinju junaćki se žrtvujući. Tu su i obvezne 3 prijateljice koje ginu abecednim redom. Zgodni profesor indiologije i mumiologije koji se mota oko ućenica i u vezi je s minimalno dvije učenice, jednim učenikom, domarom i samim sobom dvaput dnevno osim Subote.

Uglavnom, da ste lik u hororu, bili preživjeli? Imate li dovoljno zanimljivu ličnost ili dovoljno velike grudi da zaintrigirate oći svijeta i da vas okrutni režiser poštedi?

Koji mudri rasplet.

***

Eto svako se živo biće osim čudnovatih kljunaša, prabičaša i nekih saborskih zastupnika kojima je oduzeta vozaćka dozvola zbog vožnje u pijanom stanju, kad tad odlući na oživljavanje voznog parka.
Dobro ja ne znam koji je krembil došao na ideju o imenu ''vozni park''. Moj osobni automobil je toliko star da bi se doduše mogao tretirati slićno kao park. To jest park prirode i zaštiti ga kao prirodnu rijetkost i prapovijenu ostavštinu. Prije nego je dospio u moj vozni park bio je u rukama brojnih bivših vlasnika.(od kojih neki čak zbog evolucije nisu još ni imali ruke ) Među kojima su Matuzelem,Ptica Dodo, Mojsije, Fred Kremenko. Navodno je naš četverokotač stariji od pronalaska samog kotača.

I sad je došla ideja da je vrijeme da svoj Citroen zamijenimo novijim automobilom. Prelistao sam kataloge novijih modela i odmah mi je za oko zapao '' Model T''.
Automobil je kako kaže moj otac u toliko lošem stanju da bi vidno alkoholizirani lopov, pri pokušaju krađe, vjerojatno ostavio 10 kn na sijedalu. Da si kupimo novog . Iz sažaljenja. Odmah bi ga izbacili iz sindikata lopova zbog sramote nanesene praksi. Doduše naš je auto bio čak i auto godine jednom. Doduše godine Gospodnje 45 prije naše Ere. Sprijeda još imamo dvije velike šipke na koje su se nekad pričvrščuvali vranci, to jest dinosaurusi prije njih...

Tako ako netko prodaje kakvo zaprežno vozilo, dva poštena roba sa nosilima...


Neki dan sam čuo, 2 hrabra pustolova krenula na putovanje oz Britanije u Japan bez ijedne Kune. To je valjda trebalo bi šokantno. Pa šta će britancima Kune u Japanu? Tada mi je sinulo koliko sam hrabar: Hrabra nacija živi već dugo bez Kune i stoji na jebenom mjestu. Ponos braćo.


Post je objavljen 06.03.2008. u 12:43 sati.