Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/exclub

Marketing

Sex & Ljubav

Sex bez ljubavi; ljubav bez sexa ili isključivo zajedno - izbor je pojedinca. Ipak, u globalu gledano, sve tri opcije postoje i svatko se odlučuje za onu koja mu odgovara.

Naravno, kao i kod drugih mogućnosti izbora, uvijek se nađe onih koji će reći da ljubav ne funkcionira bez sexa ili da sexa nema bez ljubavi. Ali život dokazuje drugačije...

One-night stand ili veze bazirane isključivo na sex-u postale su normalna pojava. I takve veze više nisu isključivo inicirane od strane muškaraca već i od strane žena koje su prestale skrivati potrebu za sexom bez uključenih emocija. U današnje vrijeme "brzog" življenja i fokusiranja na poslovne ambicije mnogi se ne žele vezati za jednu osobu i preuzeti odgovornosti koje emotivna veza donosi. Istovremeno, ne mogu i ne žele pobjeći od svojih fizičkih potreba.



Osobno, ne smatram to lošim. Ako uključenim stranama takav odnos odgovara, zašto ne? Jedina bitna stvar je da obje strane znaju što mogu, odnosno ne mogu, očekivati. Sex bez obaveza može biti dobar za pojedinca koji se iz nekog razloga ne želi trenutno vezati jer osim fizičkog zadovoljstva, kvalitetan seksualni život pozitivno djeluje na psihu osobe tj. samopouzdanje, pa samim time i na druge aspekte života. Također smatram da sex može zbližiti partnere i na prijateljskom nivou, a ponekad može rezultirati i ljubavlju.

S druge strane, lako može doći do problema ako jedan od partnera poželi nešto više ili se ne razjasni one-night stand situation, zato OPREZ - budite iskreni!

Suprotno sexu bez ljubavi imamo i ljubav bez sexa.

"Nikad ne spavaj s nekim luđim od sebe"

"Ljubav je najveće umjetničko djelo koje je stvorilo ljudsko srce: - rađa se u pogledu; živi u poljupcu; zamire u suzama..."

There Are Millions Of People In This world, But In The end It All Comes Down To One ....







Post je objavljen 06.03.2008. u 00:46 sati.