Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Neki novi vjetrovi u boksu



Da je boksu krenulo - očito je svima. Da, očito je da pušu neki novi vjetrovi.

Dokaz da pušu neki novi vjetrovi u svjetskom vrhu, u vrhu svjetske boksačke federacije AIBA, koja je smogla snage i taknula u zmijsko gnijezdo profesionalnog boksa s namjerom ga preuzeti.

Dokaz da pušu neki novi vjetrovi i u Hrvatskom boksačkom savezu koji je sa starim predsjednikom generalom Kruljcem promijenio svoje vodstvo, imenovao novu tajnicu gđicu. Melitu Lochert (koja očito zna što je to marketing u sportu i za sport).

Dokaz da pušu neki novi vjetrovi i u hrvatskom boksu te da je taj i takav "novi" vjetar prepoznat i u AIBI, svakako je izbor Hrvatske kao jedne od 4 svjetska kandidata za AIBA Boksačku akademiju (najvjerojatnije u Puli), što je svakako hvale vrijedan rezultat lobiranja novih snaga na SP u Čikagu.

Dokaz da pušu neki novi vjetrovi ne samo na planinskim vrhovima već i u dolini jeste i dugo očekivana sjednica Skupštine Boksačkog kluba Rijeka, koji je vrlo tijesno, ali s tim vjetrom u jedrima, izabrao novo, mlado vodstvo.

Dokaz da pušu neki novi vjetrovi je i činjenica da u svemu tome sudjeluju i naši kickboksači, kao da nemo onog blagog animoziteta koji je lagano lebdio u zraku. Suradnja je započela, čini se.

Dokaz da pušu neki novi vjetrovi je i činjenica da je kickboksač Ante Vičević, trener kickboxing kluba "Bura" iz Kostrene, postao je predsjednik Boksačkog kluba Rijeka.

Čestitam, Ante.



Any way the wind blows....




Post je objavljen 05.03.2008. u 20:09 sati.