Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakica

Marketing

Moto fešta

Malko sam izišla iz standardnih okvira svojih izlazaka, pa sam se - eto - našla na fešti moto cluba Fluminense Riders. Gnjavila sam i davila, prije dolaska, što ću ja na toj fešti kad ne znam beknut ništa o motorima, a ni ono njihovo spaljivanje guma mi nikad nije bilo jasno (mislim, budimo realni, zašto bi netko to radio?!?), a o tempiranim testosteronskim bombama u kožnim lajbešićima, čizmakima punim zakovica i dugim brcima umočenim u kriglu pive i pivske pjene, sa sparkanim blještavim bike-om outside, za koje sam mislila da će mi eksplodirat ravno u lice (mislim, bombe) nisam bila previše spremna, al' heb' ga - radoznalost i čežnja za nečim drukčijim je jača, pa...
U svakom slučaju napetost je odmah popustila čim sam ušla u klub, band je bio odličan, striptizeta je stigla na vrijeme, ali sam je jedva škicnula od onijeh tempiranih testosteronskih bombi koje su je opkolile, onima manje tempiranima su na stripi izvedbu klizile riječi sa usana:...ah, već viđeno...gle, kako je masna...itd.
Meni su malko bili smiješni nazivi pored striptizete, a glase 'vako: Fažol 20,00 kn/Kobasica 20,00 kn...Međutim, nitko se nije na to osvrtao osim mene, valjda.
Naišla sam na brdo poznatih ljudi iz moje ranije mladosti (ovo sad je srednja mladost, he...), pa smo razglabali o ...o motorima sigurno nismo, ali sam se usudila pitat nekolicinu njih da mi lijepo objasne zašto spaljuju gume i kakav je tu, na kraju priče, gušt? Odgovoriše mi da ono ne spaljuju gume jerbo je to skupo. A-ha,...kako sam bila u zabludi.
Inače, zabezeknula me ljubaznost i prijaznost prisutnih bikera, provela sam se iiiiiizvrsno, a za tjedan/dva odo' ja u Novu Vas na još jednu moto feštu, aš' sad kad nemam više predrasuda, možda i sjednem na koji motorček. Možda i ne. Budem još vidjela.




















Post je objavljen 05.03.2008. u 15:34 sati.