Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

GODIŠNJICA!!!

Image Hosted by ImageShack.us

WHOEEEHEEEJ!!!
Točno prije jednu godinu (prijestupnu) upravo se ovdje pojavio jubilarni nulti nastavak stripa "Tibor - sharpovac dobra srca™!"
Tko bi rekao da će izaći i prvi? Ili šezdeset peti? Iako je 65 nsatavaka (ili 67 ako računamo nulti i četerdesetšestipolti) više od onoga čemu sam se nadao, manje je od onog što bi htio. Statistički, to znači da bi novi nastavak izašao svakih 5,4626865671641791044776119402985 dana, ali i Vi i ja smo svjesni pauza koje su se protezale mjesecima, blesavih nastavaka samo da bude nečeg novog i boljih i redovitih stripova koji su udaljeni samo nekoliko udaraca po tipkovnici. S obzirom na to znenađen sam, polaskan i zahvalan što me i dalje čitate. Legende ste! Probat ću da ova druga godina (da, Tibor će ići cijelu iduću godinu osim ako ne umrem ili ako nam neki neimenovani diktator ne ukine internet) bude bogatija nastavcima i humorom.
Ajmo zato na sretnije vijesti!
Budući da je ovaj dan toliko poseban, odlučio sam od njega učiniti nešto više! Sretan vam 5.3.2008., prvi međunarodni "Ne budi šupak" dan!
Što je to, pitate? To je dan na koji slavimo zdrav razum i kuul stvari! Dan na koji ćemo se truditi sagledati stvari iz tuđe perspektive (osim ako je izrazito glupa), pomoći onom koji pomoć treba ili traži, suprostaviti se tuđim sranjima i najvažnije, ne bit šupci (ne kažem da inače jeste, ali danas posebno ne budite)!
Izvedba je individualna, evo samo nekih stvari:
-službena riječ prvog međunarodnog "Ne budi šupak" dana jest "odvratluci," što je pretpostavljam množima od odvratluk. Pročit'o kod Tice.
-prva Tibor inicijativa prvog međunarodnog "Ne budi šupak" dana je ova:
Image Hosted by ImageShack.us

-međunarodni "Ne budi šupak" dan službeni je početak tjedana fanarta, razdoblja u kojem ćete ovdje moći vidjeti svoje omiljene likove kao zvjezde drugih fenomena moderne kulture! Za početak vam donosimo Zlibora, Tibora i Svebora, kao meni najdraže likove video igara, filma i stripa!
Image Hosted by ImageShack.us

Nadalje, za prvu godišnjicu Tibora imam i poklon za vas! Šablone za Tibor™ šalicu! Jedna za naprijed i jedna za iza! Odnesite ih lokalnom kovaču šalica i recite mu da Vam izvoli složit najbajniji komad posuđa od kad je skončala dinastija Ming! Tibor šalica ne samo da može poslužiti za skladištenje i pijenje tekućina, već je i dušu dala za umakanje napolitanki u mlijeko! Ako ikad nađete bolju šalicu, vraćamo Vam sav novac koji ste dali za šablonu!
Isto tako, evo tajna zanata za sve one koji su se pitali!
Počastit ću vas i još nečim. Prvi crtež Tibora ikad, ono od čega je sve krenulo!
Prirodna veličina:
Image Hosted by ImageShack.us

Primjetite da je izgledao znatno žgoljavije i nešto mlađe.
Naravno, tu je i novi nastavak!
Image Hosted by ImageShack.us

Dodana je anketa! Izjasnite se!
Valja još napomenuti da je tamo napokon došlo do nekog pomaka te vam zaželjeti ugodan ostatak prvog međunarodnog "Ne budi šupak" dana.
Do skora, najozbiljnije.


Post je objavljen 05.03.2008. u 19:26 sati.