Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Vratija se Marko, di je bija

Jučer je posebno lijepo bilo u večernjim satima na državnom prvenstvu u low kicku za juniore. U stvari, bilo je lijepo cijeli dan - prekrasne borbe, odlični mladi borci, borbe zanimljive, tehnike raznovrsne, bez kalkulacije, onako pošteno, otvoreno, ali i jako dobro.

Ali, ne želim sada o tome pisati. Kao što rekoh, posebno je bilo lijepo kada su na državno prvenstvo, u onako malu i do zadnjeg centimetra ispunjenu dvoranu ušli visoki i uvažni gosti - g. Ante Sanader - župan Splitsko - dalmatinski, g. Omrčen - član poglavarstva županije zadužen za sport kao i njegov kolega iz gradske uprave grada Splita g. Veštić, kao i mnogi drugi.

I svi oni, kao i mnogi šampioni iz kluba - Frane Radnić, Marko Benzon, Damir Tovarović, pa prijatelji kao što je poznati kviskotekaš Robert Pauletić, pa našao se tu i bivši boksački izbornik Pero Tadić, pa mnogi drugi.

Svi su oni došli dočekati Marka Tomasovića koji je dan ranije, na boksačkom turniru u Peskari osigurao vizu za Olimpijske igre u Pekingu.

Bilo je pjesme, veselja, čestitanja, bilo je i lijepih (srećom kratkih) govora i želje za osvajanje medalje na Olimpijadi, bilo je puno pljeskanja i navijanja, bilo je i puno slikanja i snimanja.

Sve u svemu, lijepi doživljaj - kickboksači su pokazali kako cijene svog borca i kako poštuju sportski uspjeh, pa ma gdje bio on ostvaren.

Evo i nekoliko slika s dočeka:


















Post je objavljen 03.03.2008. u 23:50 sati.