Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

MILA I DJECA

O bemti život. Traje ograničeno za razliku od sranja koje mogu israti subjekti kojima sam ok(r)užena. I nemojte mi sad sam reći ono da nemoj gledat telku, nemoj čitat novine. Pa malo sutra krenut će i osmrtnice ilti ćitulje s oriđiđi slikom. Recimo Mate Matića spizdio traktor i mi ćemo na stupu javne rasvjete vidjeti Matu Matića cuzamen s njegovim smrtnim hropcem dok će mu udovi razmrskani migoljiti ispod strašnog stroja. Tehnika napreduje, zakaj ne. Usput, susjedi bu se okupljali pred stupom i ne bu više alijenacije. Kakvo kurčevo otuđenje. Jučer pozlilo susjedi Rajki i evo ga. Opkružiše je svi susjedi, te se umalo nije udavila dok nije jedan idiot potjero škvadru da žena ima zraka. A moglo je biti zanimljivo...Evo danas sa svih strana "fenomenalna vijest" za naslovnice. Dečko se polio razređivačem i zapalio. Uz malu opasku u srednišnjem Dnevniku faking javne telke koju mi majmuni plaćamo. Opaska glasi: nisu to mnogi vidjeli. Bez ono na sreću. Jer da su mnogi vidjeli bili bi to mnogi njegovi šulkolege, a jebiga, tak ništ ni od vizuala. Kaj ne bi gledateljima bilo super vidjeti dečkića kak gori, pa to je show. Bolje od Zvijezde zijevaju il razoraznih uredničko-voditeljskih proljeva. Pa onda to nije sve. Ako pogledate ovu vijest dobivate još jednu gratis: djevojka od sedamnaest nađena u umiljato nazvanom mjestu Mače na dnu jezera. Čekamo obdukciju. Ma jebote, čekamo mi svi obdukciju ovih nevjerojatnih, monstruoznih, nenadjebivo nekorektnih vijesti. Svaka čast središnjem dnevniku ako mu eksluzivu puni vijest o nesreći jednog dječaka, pritom nimalo ne sumnjam, podjarivši mnoge u njegovim slabim godinama da razmišljaju o sličnom. Pa kad su to samoubojstva bile eksluzivne vijesti, kad? Jad!!! Bijeda i jad novinske profesije! Eto ga! Najte me jebat. Kad su se lude gljive jele, ja sam izabrala grah. Tako me učila stara baba i mater. Kad njih sto jede žgance ti uzmi kćeri kavijar. I ja se toga pridržavam, a ovi, čega se ovi pridržavaju. Mjesečnice u obliku plaće koja ih dijeli od kurca palca, pa prodaju dušu vragu. Nu, sad će im biti lakše. Neće trebati crviti po Vrapču. Uzet će ih u svoje ruke sveta proljevica, imamo i mi egzorcista za trku. A imamo i vještica. Čeka se i ta komisija. Možda da prorijede škvadru u ministarstvima i evo ga, imamo svetu inkviziciju.
Djeca! Mila! Mila djeca i Mila Jelavić pravobraniteljica!!! Slab glas. Takoreći šnalica, ukras, ukrasni leptirić, dekoracija. Nije rekla da za program Grozda, pa će tako naši klinci uz to što gledaju i slušaju kako im se vršnjak zapalio usred škole učiti i kako je pimpek zapravo krastavac (nadam se ne onaj s mišjim repom iz Mercatora), kak je pipica zapravo štedna kasica i slično. Treba s djecom delikatesno, pardon delikatno. Prvo im lupiš krv, suze i znoj, a onda ih gladiš po guzi. Ihm...
A sve one koji s radošću ili tek pod pritiskom slijedeći mjesec šalju svoju djecu na krizmu iliti svetu potvrdu upozoravam kak nema majci da se morete ispovediti ak ste se rastali. Kurac, ko vam je kriv. Nema odrješenja. Ravno u pakel ognjeni. Bez obzira kaj vam je možda supružnik bil alkos i nabil vas je na panj zemaljski nema šanse da uživate tulipan rajski. Nula kuna, mili moji. Pa uostalom, tko je vidio rastavljat se. Ma hajte molim vas na stranice Grozda i pogledajte kako izgleda sretna obitelj: tatataratataa, mamamuuuuuuumama i dječica...sretna u travi...dok ih oblijeću zlaćani slavuji i leptirići poju, napolju napoju u čast.

Post je objavljen 03.03.2008. u 20:00 sati.