Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Muza..............

Free Image Hosting at www.ImageShack.us muza..

Klik velika fotka

Izgleda da mi se polako vratila volja , za nešto malo stvaranja, ovaj put od materijala je u pitanju glina.
Počeo sam jednu sklupturu radnog naziva "milovanje" dobro je krenulo , i mislim da bude ok,

Kada bude gotova pokazao ju budem na blogu,


Istina nabijena je sexi nabojom. ali ako priznamo sami sebi sve je u društvu nabijeno time. Istina je da se sve ipak vrti oko toga,

Nema dana da svi mi barem jedanput na dan ne pričamo ili razmišljamo o tome, pa makar komentirali ponašanje nekog drugog, ali je istina da se sve vrti oko sexa., ako uzmeš novine u ruke, evo ti Ivaniševića, otvoriš internet, evo ti nekog drugog, sretnu se gđe. u dučanu evo priće o onoj susjedi, ili susjedu , tako sve do spavanja. Ujutro nova imena , novi susjedi , nova priča.

Zgražaju se one ili oni nad time , ali svi oni ipak vole , pričati o sexu, ali sa drugima u glavnim ulogama, ne o svom doživljavanju sexa.
Takvi su zauzeti sexualnošću nekog drugog , upravao time hraneći
svoje snove i želje što se toga tiće ,ali ne usude ništa učiniti da ih ostvare.jer draže im je da se prikazuju kao veliki "moralisti" a, u biti su patnici što se tiće sexualnog života.

A, oni ( tu svrstavam i sebe s ponosom,) koji se ne libe izraziti u tom smislu ,bilo pjesmom , kistom, ili nečim drugim izražajem ,nabijenim sexom, lijepotom tijela žive život, i barem u tom dijelu su jako zadovoljni.
a, ako su u tom dijelu životne stranice, zadovoljni , to se pozitivno prenosi i na druga područja života, na obitelj, posao, okolinu.

Ali da li su takvi a, tu ubrajam i sebe , shvaćeni i prihvačeni od onih gore koji vide sex oko sebe, ali ne sebe u sexu , ne zanima me. Onog trena kada više ne bude želje za takvim izražajem morao se budem zapitati ,
jesam li živ?
Bagabundo.





,



vi

Post je objavljen 03.03.2008. u 11:38 sati.