Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuzayok

Marketing

Tajne zene sijede kose i crkvene tajne



Uvik zedna informacija surfan netom i gle.Profil zene sijede kose mi se ukaze.Uz clanak.Nju volin srest,procitat sta kaze i sebi spizdit dan.Letin pogledom,procitala bi to na preskoke,mozda ne shvatim sve i ne digne mi se tlak.Lete rici isprid ociju.....registar......branitelji.....povjerenstvo.
E to......sad sam morala procitat sve natenane,jer kad mi spomenu osnivanje nekog novog povjerenstva dobijen cir na mozgu,na zelucu ga vec iman.
Odma znan da od akcije "Dijagnoza" nece bit ni pola D.Sad ce oni malo ka ono istrazivat,davat izjave za tisak,obracat nam se ka da smo mi retardirani narod.Sve je obavijeno tajnom,registar tajan,clanovi povjerenstva tajni,arhiv cuva zena sijede kose,niko osim nje nema pristup.Ala sta se uzoholila do krajnjih granica.Ljudi moja,ja san vam jedna miroljubiva zena,ali ne daj bloze da nju sretnen,u papar bi je samlila.S guston!!!
Vec vidin za koji dan kako ce u medije iskrsnit neka nova afera,da se ova zataska i zaboravi.

Jeste citali o crkvenim taksovnicima?I to obavijeno tajnom.Ne smi se znat koliko su poskupile crkvene usluge.Kad san ja bila privatnik,ne daj bloze vise,morala san ga istaknit na vidljivo misto,izdavat racun i placat porez.
Crkva od vincanja i sprovoda skupi 15 milijuna kuna.Di su krizme,pricesti,krstenja,dobrovoljni prilozi,drzavne potpore,crkvene firme..........
Legalni lopovluk.
Prican jucer s jednon postarijom zenom.Sva mi ponosna govori da ni jednu nediljnu misu nije u svom zivotu propustila,osim kad je bila bolesna.Uz to ona i jos cetiri zene odrzavaju crkvu.One tri ciste i rade uz naknadu,ona se brine o cvicu,bez naknade,ponosno kaze.Pitan ja nju sta njen pop vozi.
Kaze Audija.
Sta vi vozite?
Ostala stara Skoda od pokojnog muza.
Ove dana ce dat misu za pokojnog i platit ce,kaze ponosno.
Ja na ovo necu vise nista rec.

Eto malo san zagrintala.Nisan sebi pokvarila dan,nadan se ni vama.
Nedilja je bila kako mala Zuza zamislja nedilju.Spavala napokon duze od 8 ujutro.Lino,lino i dugo,dugo pila jutarnju kavu uz dobru glazbu.Oko podne se sitila da triba i poc kruva kupit.Stala malo uz more i slikala galebe.Falija mi Oliver u pozadini,ali ne mos imat sve.
Popodne zazvonija mobitel.Meni jedna draga osoba poziva na kavu.Nije mi tribalo vise od pet minuti i bila san na putu za rivu.
Iden se sad malo odmorit od ovih gusti sretan


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 02.03.2008. u 19:18 sati.