Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Juniori nikad brojniji u ringu

Upravo je započelo Hrvatsko kickboxing prvenstvo za juniore u low kicku. Prvo ovogodišnje državno prvenstvo Hrvatskog kickboxing saveza.

U ring će danas ući 102 borca iz 26 klubova - članova Hrvatskog kickboxing saveza, i prema prvim borbama u osmini finala, može se slobodno reci da ovi mladi ništa ne kalkuliraju i da su se odlično spremili tijekom zimskih praznika.

Na žalost, za ovo je prvenstvo u zadnji trenutak promijenjeno mjesto održavanja, umjesto u Đakovu, gdje domaćin nije uspio rezervirati dvoranu, održava se u dvorani kluba Pit Bll u Splitu na Gripama. Niti ova promjena u zadnji trenutak nije omela klubove i trenere da u ovako velikom broju dovedu svoje borce. A došli su klubovi s krajnjeg istoka Hrvatske - iz Osijeka i Antunovca, s krajnjeg zapada iz Istre, Pula i Poreč te s juga - iz Metkovića i Imotskog.

Očekuje se da će borbe potrajati do kasno navečer, a oko 18 sati svi s nestrpljenjem očekuju i posebnog gosta. Iz Peskare, s olimpijskom vizom u džepu dolazi u goste MARKO TOMASOVIĆ, a dolaze i visoki predstavnici grada Splita i Splitsko - dalmatinske županije pozdraviti još jednog splitskog olimpijca.

Rezultati, slike ? Sutra.




Post je objavljen 02.03.2008. u 12:13 sati.