Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

TOČNO U PODNE: Cibona vs Zagreb...RED HOT: Rockets win 14th consecutive game...


Image Hosted by ImageShack.us

NOVI BROJ MAGAZINA "SUPERKOŠARKA"...
TOP 10 NBA PLAYS 29-02-2008


Ožujski broj Superkošarke, najvećeg hrvatskog košarkaškog magazina, donosi ekskluzivni izvještaj iz New Orleansa s 57. po redu All-Star utakmice kao i ekskluzivni interview sa zvijezdom Cleveland Cavaliersa LeBronom Jamesom.

LeBron za Superkošarku govori o šansama Clevelanda ove sezone, o MVP naslovu na All-Star utakmici, o velikim zamjenama igrača koje su se protekloga mjeseca dogodile u NBA te o predstojećoj Olimpijadi u Pekingu gdje najavljuje zlato.

Od ostalih tema izdvajamo veliki interview s najboljim rukometašem svijeta Ivanom Balićem koji govori o tome koliko je košarka, koju je trenirao do 16. godine, imala utjecaja na njega.

U novom broju možete pročitati i zanimljiv interview s Dankom Cvjetićaninom, skautom Philadelphia 76ersa, zatim intervju s igračem Zadra Jubyjem Johnsonom, s bivšim igračem Cibone Aleksandrom Ugrinoskim koji igra u američkoj NBDL ligi, trenerom Silvanom Poropatom, igračem Splita Igorom Sumićem...



RUKOMETNI MICHAEL JORDAN - IVANO BALIĆ: 43 best plays from Euro 2008...
EUROLEAGUE NEWS 01-03-2008


Od životnih priča izdvajamo Ricka Barryja, Erica Gordona, Brandona Royja i LaMarcusa Aldridgea.

Dossieri u ovom broju su posebno zanimljivi. Svi triple-doubleovi Jasona Kidda i detaljan izvještaj o transakcijama NBA igrača do zadnjeg roka za zamjenu.

Superposteri u novom broju su: Dwight Howard u odori Supermana na natjecanju u zakucavanju te jedan od najvećih NBA igrača svih vremena Magic Johnson.


WWW.SUPERKOŠARKA.HR



Post je objavljen 01.03.2008. u 07:36 sati.