Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossanna

Marketing

Sad dolaze bolja vremena.

(by anna)

Anja se rodila 28. februara, na Terin rođendan. Dosta njih koji čitaju ovaj blog, znaju ko je za mene Tera i šta ona predstavlja u životu mene i moga brata. Za one koji ne znaju, Tera je sestra moga tate koja je nakon njegove smrti preuzela njegovu ulogu. I cijeli moj život je ona tu. Ona, koja je neka kombinacija anđela čuvara i surog orla koji pazi na svoje ptiče... tu je i ne mogu zamisliti da je nema pored nas. I to što se Anja rodila baš na njen rođendan ne smatram nimalo slučajnim. Jer, nema tog poklona na ovom svijetu kojim bi se moglo izjednačiti i uzvratiti sve što je učinila za nas. Anja nam nije ni pala na pamet ali sudbina se eto baš fino pobrinula za Terin poklon.

Photobucket

Anja...Emocije za koje nisam ni znala da postoje u meni sve dok je nisam uzela u ruke. Pogled koji mi je uputila u autu dok sam joj stavljala ruku ispod glavice, pogled u kojem sam je prepoznala kao svoju. Fascinacija koju sam gledala punih sat vremena i ne znam da li sam trepnula. Čudo koje je moga brata natjeralo da tepa. Mrvica koja je pokrenula buru osjećaja u svima nama. Puzzla koja je nedostajala da bi slika postala potpuna.

Ostavila sam ih da spavaju. Ona i Nemirna se drže za ruke i spavaju. Ne znam kad sam posljednji put vidjela nešto tako lijepo.




Post je objavljen 29.02.2008. u 22:21 sati.