Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantazija4you

Marketing

Susret na Dravi




Konačno petak veče, mogu malo i u živati u životu nakon napornog tjedna. Sama ovaj vikend, a to mi treba. Sada počinje party. Jedva čekam da izađem van u grad sa društvom i da se opustim. Dogovor je bio da se nađemo u našem kafiću pokraj Drave. Jedva čekam.
Spremam se, sve mora biti savršeno jer želim nekoga večeras imati na jednu noć.
Izlazim i vozim se do centra grada, parkiram i odlazim pješice do šetnice na Dravi. Noć je prekrasna, mjesečina i zvijezde svjetlucaju na valovima. Dok šetam u daljini pod svijetlom vidim poznatu osobu. Dugo te nije bilo u ovom gradu ljubavniče, pomislim u sebi dok ti prilazim. Tvoj osmjeh me obara sa nogu svaki put kada te vidim. Oči ti sjaje a osmjeh neodoljiv. Prolaziš rukom kroz kosu. Uh što si sexy. Gledaš me u oči i lagano se nagneš i nježno me poljubiš. Od poljupca mi trnci prolaze tjelom. Želim te. Hvatam te za ruku i šetamo.... strast se u nama budi dok tako hodamo... idemo prema hotelu što je na obali. Ne možemo više čekati, gorimo od strasti. Učazimo u hotel, prijavljujemo se i odlazimo u sobu. Zatvaraš vrata, okrećeš se, ne mogu više izdržati, čvrsto se zagrlimo, i počinjemo se strasno ljubiti. Skidamo si međusobno odjeću, koja pada po podu... Uzimaš me u naručje i nosiš na krevet. Tvoji poljupci klije po mom tjelu... spuštaš glavu prema mom mođunožju, osjetim tvoj vreli dah, lagano mi ju poljubiš, ona te želi, sva vlažna, spremna... Širim noge, otvaram ti se, da je bolje vidiš, da vidiš moju želju, lagano ju ližeš, ah to baby, to mi radi, ah, da, to, ah, to. Tjelo mi se uvija od zadovoljstva, ah, to, još, još, jezik ti je čaroban, točno znaš kako i gdje treba, ah, ah to, to, nemoj stati, too, ahhh .. svršavam.
Dižem ti glavu sa nje... i okrećem te na leđa, tvrd ti je i stoji ravno gore, čvrsto, vidim da si jako uzbuđen. Uzimam ga u ruke i milujem, lagano ga liznem, dodirnem usnama, milujem i ližem, naizmjenično, teško dišeš, vidim da te to jako nadražuje... ližem ga i cuclam u sve jačem ritmu, osjećam kako ti se tjelo propinje i grči. Brzo se dihnem i zajašim te, uhvatim ga i usmjerim ga i polako se spuštam na njega, lagano ulazi... krećem se gore, dolje, klizim po njemu, sve jače i sve brže, sve dublje i dublje... naprijed i nazad.... Želim te što više u sebi, ah, to, ah, to, ah, ah, ah. Hvataš me za grudi i miluješ ih, pa do guze, povlačiš me i još jače nabijaš na sebe, ah, ah, ah, bližimo se vrhuncu, ah ,ah ,to, još, to, ahhh, too ahhh... svršavamo.
Naginjem se na tebe i ljubim te... ali ga ne puštam iz sebe, izravnam se i ležim na tebi a on je jeoš u meni... ne želim da izađe... odjećam još njegove trzaje... Tako je bilo dobro..... Ljubimo se i razdvajamo, ležimo pored tebe i usporavamo uzdahe... odmaramo. Zazvoni mi mobitel, zove me društvo, pa pita gdje sam, izmišljam nešto da je neplanski iskrsnulo i da sam morala van grada preko vikenda. Spuštam slušalicu i prepuštam ti se. Dišem se i odlazim do kupaonice malo se osvježiti pištam vodu u tuš kabinu, ulazim, dolaziš i ti, dignut ti je, ljubiš me i zagrliš. Kapljice padaju po našim tjelima, naslanjaš me na pločice podižem noge i ulaziš u mene. Vodimo ljubav pod tušem. Kapljice vode slijevaju se u potočiće našim tjelima dok smo u zanosu. Ovako brzinski sex pod tušem je prava stvar. Bilo je super, tuširamo se i međusobno se mazimo. Izlazimo iz kupaonice prema prozoru sobe i gledamo prekrasnu noć, punu zvijezda, dok ispod njih Drava tiho teče. Stavljaš mi ruke oko struka, glavu na rame i nježno mi šapućeš. Jednom rukom miluješ mi grudi a drugom prema međunožju. Okrećem se prema tebi, pogledam te u oči, sjaje, na usnama osmjeh, primičem se i svojim usnama dolazim do tvojih, nježno te poljubim. Unazad se krećemo prema krevetu dok seljubimo, padamo na krevet i nastavimo se ljubiti... Okrenem se na bok, orebacim nogu preko tvog struka, ulaziš u mene, ah, to, još... , da, to, okrećeš me na leđa dok si još u meni, stavljaš jednu nogu između mojih, a ja jednu uzmeđu tvojih, sada ulaziš u mene, sve dublje, ah, da, to, još, da, to, nemoj stati, ah da, to... to, svršavamo. Ostajemo u tom položaju još spojeni. Ustajemo, odjaziš do bara po piće. Sjedaš na stolicu, vidim da ti je dignut... prekrasna slika. Krenem prema tebi i sjedam ti u krilo, opkoračujem te nogama. Još sva vlažna, želim te još, primim ga i usmjerim i klizne u mene. Kako je to lijepo osjetiti, oduvjek sam voljela sa tobom sex na stolici. Ah, to ljubavniče, vodimo ljubav na stolcu, ljubiš mi grudi, a rukama me držiš za guzu i nabijaš na sebe, to je tako dobro, nemoj stati, ah, to, to, još, ah, da, tako je dobro, to, jošš, ahhh... svršavamo. Ahh, to je bilo super, prvis sex! Pogledamo se uzdisani, zadovoljni, počnemo se smijati. Pođemo prema krevetu i legnemo, stavljaš ruke oko mene i nježno me zagrliš. Pokrijemo se i umorni zaspemo. Sutra je novi dan, bit će to divan vikend.....


Post je objavljen 29.02.2008. u 16:19 sati.