Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VRUĆA VATROGASNA ZABAVA

STRATHCLYDE
Piše: Tajana Markoč

Škotski vatrogasci 'partijali' na dužnosti s oskudno odjevenim djevojkama u Moulin Rouge stilu na terasi kod kolegice iz postaje

Četiri vatrogasca iskrala su se na seksi kostimiranu zabavu dok su bili na dužnosti. Nestašna skupina već je prekršila pravilo kad je otišla iz postaje, a stvari su potpuno izmakle kontroli na zabavi u kući kolegice Jamie McIntyre. Najmanje pet oskudno odjevenih djevojaka u samostojećim čarapama, halterima i korzetima potrčale su prema vatrogasnom vozilu kad se zaustavilo pred kućom. Tim koji je tu noć bio dežuran na Ayr vatrogasnoj postaji pustio je uzbuđene žene da im se pridruže u vozilu. Pozirali su za sočne fotografije, koje su završile na internetskoj stranici.

- Vatrogasci su mislili da je to zabavno, ali zapravo takvim ponašanjem šalju krivu poruku javnosti, koja misli da se svi vatrogasci zabavljaju dok bi trebali biti spremni na spašavanje života - kaže izvor. Prema njihovim riječima, izašli su po indijsku hranu i tada je jedan od vatrogasaca spomenuo kako Jamie ima zabavu s prijateljicama te predložio da svrate.

- Svi znaju da žene ne mogu odoljeti seksi vatrogascu. Čim smo došli, polugole djevojke naguravale su se uspinjući se u vozilo - rekao je jedan od vatrogasaca. Ekipa (žene i tri muškarca) uspaničarila se tek kad su fotografije osvanule na internetu.

- Jedan od sudionika rekao je drugom: Pobrini se da se fotke maknu prije nego svi dobijemo otkaz - otkriva izvor. Ni Jordan ni Jamie, akteri događaja, nisu imali komentara.
- O Bože! - promrmljala je Jamie kad su joj pokazali fotografiju

Svako vozilo izvan postaje promptno bi reagiralo na hitan slučaj - rekao je izvor iz postaje Strathclyde Fire & Rescue. Ali pumpa za pjenu koju su vozili smije napustiti stanicu samo ako se odlazi na poziv. Prošli mjesec pokrenuta je istraga protiv zapovjednika Jima Smitha (52) zbog optužbi da je kolegu Johna Paula Cahilla nazvao debelim kopiletom. Vragolastoj ekipi prijeti disciplinski postupak.

Post je objavljen 29.02.2008. u 15:03 sati.