Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gdicroatia

Marketing

Radni ponedjeljak!

Evo nas opet u samom početku radnog tjedna. Nadam se da ste imali uspješan vikenda sa promocijom GDI-a? Al po statistikama vidim da je bio uspiješan:) Čestitke svima!

Dans ćemo se koncentrirati na online marketing, odnosno na promociju preko interneta. Jedna od najvažnijh stvari u online marketing je vaša mailing lista. Ako još uvijek nemate mailing listu, preporučam vam da jednu napravite. Za sam početak, predlažem vam da sve mailing adrese koje imate stavite u jednu datoteku dali to bio .doc ili .txt file, sve jedno. Glavno da su sve adrese na jednom mjestu.

Grupirajte vaše e-mail adrese u grupe od najviše 20 adresa! Ovo je važno jer ako ih pošaljete više od 20 - vrlo je velika vjerojatnost da će završiti u nekom spam folderu, a to nikako ne želimo. Znači optimalna grupa email adresa je između 15 i 20 mailova.

Kao što ste i sami već primijetili, kada neka osoba pogleda 7 min. video, odnosno kada upiše svoje podatke u onaj zeleni listić koji je na vašim stranicama, ti podaci bit će poslani na vaš e-mail account. Nemojte zaboraviti dodati svaku e-mail adresu koju dobijete.

Sve što za kraj još trebate učiniti je poslati slijed e-mailova koji ste dobili u vašem poklon paketu. Optimizirajte mailove tako da nisu direktno naslovljeni na jednu osobu, nego jednostavno prilagođeni za sve. Umjesto poštovani gosp. il gđa - ostavite samo poštovani... i to je to;)

Želim vam puno sreće i uspijeha!

Lijep pozdrav,

Jurica
www.gdi-croatia.ws

p.s.: Molim vas da ne šaljete vašoj mailing listi spam poruke. Ako netko ne želi primati vaše e-mail poruke, izbrišite tu osobu sa vaše mailing liste. Spam je nešto čega bi svi manje htjeli imati.

Post je objavljen 03.03.2008. u 10:10 sati.