Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirta9

Marketing

Ormar

Image and video hosting by TinyPic

Kraj prošlog i početak tjedna bio je u znaku jednog ormara. Prolazeći zatrpanim hodnikom na poslu, bilo je odmah jasno da se neki uredi renoviraju i stari namještaj zamjenjuje novim. A kako mi treba ormar sa mnogo polica za moj kabinet, bilo mi je drago da ću uskoro moći napokon sve fascikle na stolu i na svim stranama napokon složit kako treba.
Odmah sam se raspitala da li mogu dobiti jedan i preko vikenda sam razmišljala kako bi mi stvarno dobrodošao. No smiješno mi je koliko me je to radovalo, tako nešto banalno ali meni opet važno. Naravno da sam se i uhvatila u mislima da li bi se možda trebala zabrinuti :) što se radujem jednom desetljećima starom ormaru.

U ponedjeljak još uvijek nisam mogla dobiti konačnu potvrdu da se ormar prenese u moj kabinet. A u međuvremenu su se dečki iz mojeg razreda potukli iako su poslije tvrdili da je to samo bila igra koja im je prisjela i to samo sat nakon što sam pohvalila Ivana što se popravio u svemu. i bio je dan ispitivanja, koja su zbog neznanja bila vrlo kratka a što je za mene bilo vrlo obeshrabrujuće. Nakon nastave sam se spuštala stepenicama tako umorna i u tom trenutku bih sve dala samo da se više ne moram vratiti jer sve manje vidim smisla a pomaci više nalikuju koracima unazad.

Danas sam došla ranije na posao i nekoliko puta prošla hodnikom dok nisam primjetila da je prokrčen i da nema više ormara. Odnešen je tko zna gdje, pomislila sam i bilo mi je krivo. Potpuno okupirana testovima koje sam podijelila, ušla sam u kabinet u žurbi i zastala dok se lice pretvorilo u osmijeh zbog ormara koji je stavljen baš tamo gdje sam htjela da bude. Sada ćete se i vi možda zapitati je li sa mnom sve u redu, ali ja sam bila sretna zbog tog ormara.

Ivan me je također iznenadio, donio je čokoladu onom dječaku kojeg je udario u igri u znak isprike. I stojimo nas troje za vrijeme odmora i jedna čokolada u znak pomirenja. I kao prava čokolada za kraj bili su sedmi razredi koji su za danas napokon naučili alpsku orogenezu i tektoniku ploča.

Sutra ću opet doći ranije. Jedva čekam da sve one hrpe papira i mapa složim u ormar. :)



Post je objavljen 29.02.2008. u 00:22 sati.