Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/softa

Marketing

Rakitića traže četiri talijanska kluba

MAX URSCHELER, švicarski agent hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića, izjavio je za talijanske medije da se Inter i Juventus žestoko nadmeću za veznjaka Schalkea.

"S Juventusom sam u stalnim kontaktima još od prošle sezone. Već tada je torinski klub Rakitića želio dovesti u svoje redove. Odlučili smo se, međutim, ići korak po korak, te smo Ivana doveli u Schalke 04, gdje imam odličan odnos s predsjednikom kluba" - ispričao je Urscheler.

"Prošle godine Rakitić vrijedio četiri milijuna eura, sada najmanje osam"

Talijani procjenjuju da je prošle sezone Rakitićeva tržišna vrijednost bila između četiri i pet milijuna eura, dok sada vrijedi najmanje osam. Obzirom da su sada počeli licitirati Juventus i Inter, cijena 20-godišnjeg Hrvata mogla bi nastaviti rapidno rasti.

"Nisu samo Inter i Juventus zainteresirani. U ovom trenutku postoje četiri talijanska kluba koja ga od ljeta žele vidjeti u svojim redovima. No, Ivan ima ugovor sa Schalkeom do 2011. godine i vidjet ćemo kako će se sve razvijati. Vodstvo kluba iz Gelsenkirchena vodit će pritom glavnu riječ" - rekao je Švicarac.

"Ivan je ove sezone pokazao da ima potencijala postati veliki nogometaš." - dodao je za kraj


Post je objavljen 28.02.2008. u 19:15 sati.