Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janjoblog

Marketing

MUKE PO MAX-TVeju

Dico moja, nimam još brojčanika da bi se vidlo kulko vas otvara i čita moj blok, ali ni ni važno, zač bi ja to morala znat, lipo je da mi se javite i da napišete koment ili ku rič, onda iman/m volju za pisat naše pripovetke iz Ogulina.
Sad ću na sve metat i m i n jerbo nisan/m mogla nikako čut ni n ni m kad san/m proveravala kako se zapravo divani. Rekla san/m Mijeti da mi izvadi 10 000 kun iz banke, a on je rekal niman/m, a ja san/m onda rekla, kako to da nima, on je rekal neznan/m i ja sad isto neznan/m, zač nis čula ni n ni m. Koji put je n a koji put m, i ja tuj niš nemoren/m naredit, zač se to ni zapisalo nigdi. Onda san/m krenila i pitala tetu Rožu, kaj viče zač je gluha:
O teta Roža, dal imate 10 hiljad kun za posudit do prekjutri, a ona mi je rekla nima, tako da opet niš nisan/m saznala o n i m.
A vraga ću čuda delat od jedno ili dva slova, tako ću vam pisat pa ćete svi bit zadovoljni, kaj ne?
I popravdala san/m se z Mijetum i reč ču vam zač, a nikako nis segura kaj ću sad, čul se mirit ili ću mučat samo, il čemo pojt na rastavu'?
Zrela sam onega vraga Max TV, ja vam volin/m te sve novine, jerbo su rekli da ima puno programi i puno filmov, jerbo su mi ova 4 naša dojadila, a strano neznan/m divanit, a ono malo kaj znan/m to ni dost bilo ni za kuze čuvat, kad san/m jednim iz Njemačke čuvala kad su prošli na more i pri meni ga ostavili za to vrime.
Da, da se vrnen/m, i tako smo mi gledali one filme i o životinjam i o svemu, a sad kad je došlo lipše vrime krenila san/m redit oko kuće i po dvoru, a Mije je više puti ostal gledat televizor, zač nesmi više pojt u grad bez mene, jer projde u Marinu i nažere se da ga onda nemoren/m ni slušat ni gledat. I stalno zaboravi onu roditeljsku zaštitu i zija preko okna, Janjo koji su ono broji za zaštitu da si oprem film, a to je meni došlo do vrh glave pa san/m mu dala papir na kem sve piše, kaj svi u selu moradu znat da san/m zela tega vraga u svoju kuću?
Pred par dani projdemo mi spat, i kako je misec jako svitel probudil me, a moga Mijete ni u krevetu. Ja mislin/m da je prošal na šekret ali ga ni pa ga ni, pa kadi mi je čovik bože mi prosti? Izajden/m ja iz kreveta i vidin/m da svitli plavo, to Mije gleda televizor, krenen/m ja doli kad ono kad san/m oprila vrata, bože mi prosti, kaj san/m videla, aaaaaaaaa, nis mogla ni slova reč, zanemila san/m ki drvo, ki kamen…Mije bulji u gologuzije, sidi u onoj piđami kaj san/m mu zela za rojendan, zelo ga skroz naskroz, a nemoren/m vam izdivanit koje su reči iz mene potekle, devetera te padavica Mije ulovila, a on kad se snašal od tega svega samo kaj drogiran projde spat.
Pa kad ne divaniš ti neću ni ja, ki bi se tote trebal jadit na kega, dal Mije name ili ja na Mijetu?
E sad će Max TV, lipo pojt nazad u t-com, pa nek ga prodadu kemu čedu i sa roditeljskum zaštitum i sa pini i sa videotekum i sa svim onim dugim.
Nis nikem niš još divanila, a i kaj ću divanit, moja će Mare reč, Janjo, a kaj moreš, takvi su ti ti muški, mislu da su uvik mladi i uvik volu mlade, teta Roža će bečat po dvoru, a Janjo kad si sve izdurala, vrag š njin,, moreš još i to…, i kemu ću kaj divanit, ma kaj mu ni dost bilo tih svakovih žen, .? Uvik ja sebi nekakovu pokoru zamen/m, da se moran/m jist i sekirat i još k temu i velike troške delat.. Vrag crni neka zna kulko je on puti gledal te filme iz videoteke i kulko će me to koštat, sad me strah i pojt tamo u T.com jerbo će mislit da san/m ja Janjo to gledala.
A kaj sad, platit ću, pa plačan/m ni neznan/m ni kaj, ni kemu i zač pa ću i to, samo da se moren/m kako odlučit kaj ću naredit, a morda se i smirin/m pa će sve opet pojt dalje kaj i do sad? Kako ću dici tulkoj reč da je tako star takova benetina?
Ajte bok!
Janjo, 27. veljače 2008.


Post je objavljen 27.02.2008. u 20:20 sati.