Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fearsofpain

Marketing

^.^ This is how we say godbye? >>

Image and video hosting by TinyPic

Neke stvari nikad necu shvatit, necu razumjeti.. kako neke osobe mogu biti tako zle, kako mogu zeljeti drugima lose.. To je ono sto nikad necu shvatiti. A mogu reci da ni ne zelim, jer ja nikad necu biti takva..
Puno se stvari promjenilo, ponekad se zapitam sta bi bilo da se neke stvari nisu dogodile? Mozda bi nesto bilo drukcije? Definitivno bi.. ali vjerovatno je moralo biti ovako, sve se dogada sa nekim razlogom..
Razmisljam o zivotu, o svom pogledu na svijet.. svaki nas dan nesto novo razocara, ili mozda uljepsa nam raspolozenje? Napustamo stare stvari i idemo ka novima.. Nove osobe ulaze u nase zivote, stare su jos uvjek tu, uz nas.. ali nekad nas zivot prevari, nasilu nam oduzme voljene osobe ili nas nepovratno udalji s njima.. To boli, jako. Naviknes se na jednu sredinu, na osobe sa kojima djelis sve. i onda samo odjednom, nades se medu novim ljudima, u novom okruzenju, nove navike, stari obicaji gube smisao. Neki mogu utjecati na to, ali kada se dogodi da tako nepovratno otides, ili da otidu tvoji bliznji.. Dode ti da se zamislis, zasto je tako? Sigurno je da ima razloga.. ali nekad ih ne zelimo znati..ne zanimaju nas.. Samo zelimo da se proslost vrati.. da sve bude kao nekada.
Hoce li se to dogoditi? TESKO.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 26.02.2008. u 21:30 sati.