Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

NEĆU VIŠE DA PLAĆAM PRETPLATU!

...o jebem ti i nedjelju i program državne dalekovidnice!

tako ja sa punim pravom jednog pretplatnika odgovorno kažem - o jebala vas i pretplata (koja je btw. apsolutno bespravna i protuustavna!) i program i sve!

ajmo malo računati - znači u HR ima oko 4 milijuna stanovnika koji htjeli - ne htjeli mjesečno plaćaju cca. 10 eura harača (ajde probajte ne platiti! odmah stiže tužba i to ni više ni manje nego uglednog zagrebačkog odvjetničkog ureda...nema majci - plati ili će te goniti sudski godinama...) ergo - mjesečno oko 40 milijuna eura nofca!

A cijeli faken vikend možete uživati u izboru za pjesmu Eurovizije (Evrovizije!?) i izboru za miss nečega i to - iz iste dvorane sa istom debilnom scenografijom !?

enivej - Doru ne gledao (po meni - pobijedili zasluženo Kraljevi Ulice ali malo prekasno...) ali vođen muškom znatiželjom odgledah izbor za miss...Universe... (kakav debilan naziv...miss svemira!? miss druge dimenzije!? miss solarnog sustava i lokalnih planetnih sustava, sve tamo do Alpha Centauria?).

O jebote!

Od prvog kadra, kad sam vidio poznatu scenografiju (btw. tko li radi tu scenografiju? ono može biti samo produkt uma na halucinogenim sredstvima! alo policija! oma apsit!) preko predstavljanja žirija sa zvucima James Bonda (!?) (žiri standard - vlasnik licence, babe u menopauzi, napaljeni matorci i neki nejasni talijanski poduzetnik, te domaći nejasni poduzetnik koji btw. izgleda kao mafijaš i to mladi...onaj najgori...) pa sve do ulaznog plesa dvadesetak djevojaka (koji je izgledao kao pačji ples kva-kva-kva) nisam znao iskreno da li da se smijem na apsurdnu situaciju koja izgleda kao seoski izbor za miss Donjih Prkovaca ili da plačem od muke za što se troše milijuni...

kao prvo - kad ste već skupili te silne ljepotice (meni nejasnim sustavom...šta se održavaju lokalni izbori ili njihove kuće ih šalju na izbor...ili tko najviše uloži novca?) koje se bave manekenstvom/fotomodelijom mogli ste ih umjesto da ih drljate okolo po Zagrebu i Splitu naučiti da se šetaju jer par njih je skoro noge polomilo...skoro pa situacija kao sa Eduardom.

kao drugo - dragi gospodine Sedmak, baš ne morate podjebavati cure i tehničare sa izjavama stila "..fali nam glazba! gdje je glazba?" i "... pa kuda bježite djevojko? ostanite još malo da vas vidimo..." jer to je ujedno i podjebavanje jadne organizacije samog izbora koji je pazi sad prenošen na državnoj dalekovidnici za koju, koliko ja znam i vi sami radite...

kao treće - opet scenografija/kostimografija...o sceni neću uopće dalje komentirati...a nije mi jasno da li je kostimograf namjerno htio unakaziti djevojke? odjeća a pogotovo kupaći su totalno u banani! (e sad zvučim kao fašist...ovaj fešn guru...jebiga)

enivej, izrevoltiran (a baš mi cure i nisu bile nešto) prebacim okolo...na drugoj većoj stanici "Stjuard Mali"... sinkroniziran!?

pa mogli ste ga pustiti tijekom popodneva umjesto "Rata Svjetova"!

ajmo dalje..."Stvorenja" ...kul..osim nenadanih uleta marketinga...najava "BB Celebrity" i "Farme"...ma jebo to...ionako će sve biti cenzurirano..hoćemo nešto ovako...








...stvarno ću prestati gledati TV...samo si dignem tlak...

P.S. odabrana Miss...plavuša...bah...


Post je objavljen 25.02.2008. u 08:31 sati.