Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barby101

Marketing

Popusi mi ponos draga(?) // Okrecem glavu na drugu, ljepsu stranu/ Ispred nas put bez povratka/ Daleko se cula muzika. // Potaknimo ponos zajedno :) Iskljuci svjet barem za nas (...)

Jekebox? Mislim da iz naslova prepoznaje shto se slusa :)

Imam neobicnu potrebu reci vam. Sretna sam! Stvarno, ali stvarno jesam :D
*Osjecam se haj! :P

Image Hosted by ImageShack.us

Kako i nebi? Imam sve shto mi treba. Stvari se polako vracaju na mjesto. Opet se okuplja stara ekipa. Mozda se nevole svi medjusobno kao nekada, ali smo svi opet tu. Zajedno. All together now! :) Zivim za vikend (u moj vikend spada i petak). Vikendom je sve ljepse i lakse. Volim svoje vikende. Provodim ih s Njima. Volim Njih. Svoje vikende (koje volim) provodim s voljenim osobama, Njima! I Shto mi vise treba? Nishta. Shto ce mi vise kad su oni sa mnom tu?
Uz njih je lakse zivjeti. Uz njih me ne brinu jedinice iz pojedinih predmeta. Jab' voljela nauciti imena svih filozofa, umjetnika i pisaca iz anticke grcke, ali nije ni to lako. Mozak ne radi kao nekada xD Vazno je da se trudim (referat o helenistickoj kulturi; dozivjela sam svoj vrhunac :)
Tequila.. Nikad vise.. Naaaat! Shto cesce to bolje, Bojan's place ;)
Nije bilo dosadno, jel' da nije? A rekla sam ti da nece bit dosadno /kes/.

Idem uciti, helenizam ceka samo mene :) iako vise volim indijsku... Jab' opet indijsku kuluru.
" Nocas sam sanjao da sam leptir. I sada neznam jesam li covjek koji je sanjao da je leptir ili leptir koji sanja da je covjek. " :)
Budite mi pozdravljeni.
*voljem <3

Post skriptum: Drz' se Eduardo/ volimo te!

Post je objavljen 24.02.2008. u 11:19 sati.