Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodbrdaholivud

Marketing

Izgubljeni u prevodu.


Ako 2012 asteroid uništi svit, hoće li Goranu Ivaniševiću žena oprostiti? I jesu li glasine i njegovoj aferi s Mislavom Bagom istinite? Hoće li Eduardo da Silva ikada biti onaj stari, što ako mu noga krivo zaraste, hoće li je presaditi od majke ili brata? I što je ova godina ukleta za Silve, prvo Super Silva, sad Eduardo.
Ako 2012 asteroid uništi svit, hoće li Elvis priznat da je živ, hoće li mi netko napokon reć koja je ambicija djevojaka iz serije '' Lijepe i ambiciozne''? Lijepe jesu, a jedina im je anbicija da se stalno jebu, pa eto, ako vas mama hvali da ste ambiciozni...
To je inaće moja serija, netko gleda Ratkajeve, netko Zabranjenu Ljubav, svi imaju tu svoju seriju koju zovu iskljućivo serija. Eto imam i ja svoju. Znam sve likove.
Nebitno. Šta mislite kako Tomson diše u vezi s Kosovom? Možda se sad ode s njima borit, pa ga uz malo božje milosti zadrže oni.
Ako 2012 asteroid uništi svit, hoće li ijedna moja pisma postat hit?
Neki band koji se naziva i sastavom svirat će ubrzo moje stvari. U stvari i nisu moje, jer su njene. A u kapitalistićkom društvu je privatno vlasništvo bitna stavka. Hoće li kraljeve ulice ikada slušat mulice? Eto pobijedili su na Dori. I toj Dori više neugodno. Ko će dogodine pobijedit Ivo Robić, Vesna Pusić sa našom himnom? Ako 2012 asteroid uništi svit, hoću li te prestat volit? Koga briga?




Post je objavljen 23.02.2008. u 22:22 sati.