Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/assilletta

Marketing

Upoznajte Smrt

Dan vam počne kao i svaki drugi. Rutinski obavljate obaveze. Odjednom, do vas dolazi čovjek koji se predstavlja kao Smrt i kaže vam da imate još pet dana života.

Znam tema je malo morbidna. Svi moji čitatelji su mladi i još daleko od toga. Osim toga – totalno nadnaravno. Ali mislim da se možete zamisliti o tome. Inspiracija je naravno došla iz filma prikazanog neku večer, Meet Joe Black.

Image Hosted by ImageShack.us



U filmu Bill Parrish, glavni lik po kojeg je došla Smrt, nastavlja svoj život uglavnom jednakom rutinom, jedino što učestali su obiteljske večere sa kćerima. Što bi vi? Bi li i vi ostavili svoj život kako je? Ili bi možda, svjesni da je sve gotovo, zalegli na kauč, gledali telku i čekali da sve prođe?
Svi sanjamo neku zemlju koju bi htjeli posjetiti, možda bi spakirali kofere i otišli tamo uživati? A sigurna sam da ima onih koji bi izabrali da te dane provedu s ljudima koji su im u životu najbitniji. Kakve vi ideje imate? Što bi vi napravili?

Ja bih se vjerojatno jako trudila oko ovog posljednjeg jer moji voljeni su ipak ono što mi je najbitnije. Osim toga palo mi je na pamet da bi te zadnje dane htjela gledati istinsku sreću. Pomoći ljudima čiji će osmjeh prenijeti na tebe pozitivu. Praviti društvo starijoj osobi koja nema nikoga, pružiti smještaj i ručak beskućniku, saslušati ženu koja je pod stresom i kupiti djetetu bez roditelja igračku koju već dugo želi. Zar to ne bi bio predivan osjećaj? Zapravo, ne samo u slučaju Smrti, nego uopće.

Ali dosta o tome… Sad ćemo malo o meni smijeh

Sve vas je jako zanimalo kako je prošao koncert. Lijepo je vidjeti kolko vas voli Jabuku thumbup Nažalost, nemam baš neku predivnu priču. Dragi nije bio upoznat kada počinju koncerti u Bestu i počeo je zijevati već kada smo došli, oko pol 11. Koncert je počeo oko ponoć i 20, moj junak je izdržao do kojih jedan i onda zacvilio: Ja više ne mogu. Već sam mu rekla da će se morati odužiti idući put, ali i ovo kratko je bilo slatko, počeli su sa jednom od mojih najdražih Sa tvojih usana. Evo vam i jedna fotkica:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dobila sam od dragog najljepšu ružu na svijetu:

Image Hosted by ImageShack.us


I za kraj, ono najvažnije. Vaša štrepsa riješila je šest ispita, i to sam prosjekom 4,0 to jest – po dvije trojke, četvorke i petice. Loša vijest u svemu tome je da jedini ispit koji mi je ostao kobni je staroslavenski rolleyes ali o tome mogu razmišljat sljedećih šest mjeseci, kada me opet za njega čekaju rokovi.

Znači, Assilletta se vraća nešto aktivnija, a nadam se da ćete se povest za mojim primjerom čini mi se da ste se nešto uljenili belj

E, jel netko ima informaciju što se dogodilo s Brinetinim dnevnicima eek

Ciao!

Post je objavljen 23.02.2008. u 12:16 sati.