Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missparisfan

Marketing

Paris Hilton počela nastupati kao striptizeta

U MANIRI Dite Von Teese Paris je u sklopu nastupa u jednom losanđeleskom noćnom klubu ušla u veliku čašu za martini i izvijala se izvodeći pjesme sa svog debitantskog albuma, a publika je premijerno mogla čuti i novi materijal kojim će poznata bogatašica uskoro krenuti u novi pohod na top liste.
Unatoč polugolim plesačicama, sve su oči bile uprte u Paris Hilton, koja će, najavila je, ubuduće pjevati u seksi korzetima, čaši martinija i svemu što smo već vidjeli od burleskne starlete Dite Von Teese. Njezina pjevačka karijera je, ako niste znali, u novom uzletu, a Paris se trenutno svim silama trudi zainteresirati neke od trenutno najaktualnijih imena r'n'b produkcije - Timbalanda, Justina Timberlakea i druge.

Vlasnica još jedne nezavidne titule
Novi debakl na kino blagajnama sigurno je dodatni razlog zbog kojeg se poznata plavuša odlučila na snimanje drugog studijskog albuma. Njezin novi film "The Hottie and the Nottie" prošlog se vikenda prikazivao u 111 kina diljem SAD-a te je zaradio samo 28 tisuća dolara. Komediju s Paris Hilton u glavnoj ulozi u prosjeku je u svakom od kina gledala samo 31 osoba, što je njezin najlošiji rezultat na kino blagajnama dosad.
Osim toga, posjetitelji IMDb-a, najveće baze filmova na svijetu, proglasili su njezinu novu komediju najgorim filmom u povijesti - na ljestvici od 1 do 10, Paris i priča o njezinom neuglednom najboljem prijatelju dobili su tek 1,2, a film će, zbog loših poslovnih rezultata, vjerojatno preskočiti ostatak kino dvorana i uskoro se pojaviti na DVD-u.
Image and video hosting by TinyPic

Paris i Nicky su utišle u Nicolas Berggruen’s godišnjem partiju u Chateau Marmont.
Free Image Hosting at allyoucanupload.com


Evo videa sa Parisinog rođendana.Pa Paris sa zakašnjenjem sretan rođendan!


Post je objavljen 23.02.2008. u 00:37 sati.