Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pilotgirl

Marketing

Airbus a320

e bok bok!
evo razmišljala sam o čemu da napišem post, i odem vidjeti začas na wikipediju što se dogodilo sve na današnji dan i vidim ovo:

1987. - U Toulouseu u Francuskoj poletio je prvi Airbus A320, zrakoplov srednjeg doleta i prvi putnički zrakoplov u koji je ugrađena napredna „fly-by-wire“ tehnologija.

i odlučih vam u ovom postu predstaviti airbus a320, a sutra tehnologiju fly-by-wire. čudno da ja pišem o putničkim zrakoplovima hehe...no najprije da kažem nešto o mojim događajima u posljednje vrijeme.

ovi moji me opet nešto gnjave u vezi srednje škole. poludjet ću s njima. al kako oni smiješne argumente smišljaju, to je za ne povjerovat...sad im je najjače da ja "bježim od kuće, od njih i od svega ovdje"...mislim stvarno su biseri. no kako god bilo, ja ne odustajem i ništa me neće spriječiti! a oni će kad tad shvatiti koliko mi ta škola znači.
danas sam bila u muzeju. ja i još 3-oje ćemo raditi na jednom projektu koji ćemo predstaviti na dan škole mislim. mentor nam je nastavnik informatike, a tema "Domovinski rat na području Županje". Kod mene su trenutno svi podatci koje smo dobili u muzeju i gledala sam fotke...stvarno je bilo strašno. prestrašno. ne dao bog da se to ponovi! a za one koji ne znaju, u ovom gradu je opća opasnost trajala više od 1100 dana, tj. najduže u cijeloj hr.
što se tiče novih albuma Simple Plana i Unwritten lawa: fali mi još samo jedna pjesma za SP-ov cijeli album, a od UL-a sam uspjela skinuti samo pola albuma :( . No, pjesme su ZAKON!!!
Ne znam više o čemu da pišem pa ću evo o glavnoj temi posta:

Airbus A-320

Airbus A-320 je moderni putnički zrakoplov srednjeg doleta. Poznat je i kao prvi putnički zrakoplov u koji je ugrađena napredna "fly-by-wire" tehnologija uz pomoću koje se zrakoplovom upravlja putem elektronskih impulsa. Upravljanje se vrši preko "Joysticka" koji je pilotu s lijeve a kopilotu s desne strane. Prvi let bio je 22. veljače 1987. godine.
Inačice A320: A319, A319CJ, A319LR, A321, A318

Image and video hosting by TinyPic

A319-100
Image and video hosting by TinyPic


toliko za danas.

POZDRAV!

evo neke ratne fotke (županja):

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 22.02.2008. u 21:53 sati.