,kekkeigenkai.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kekkeigenkai

Marketing

Anko Mitarashi

anko Kada je Anko bila Genin njezin je učitelj bio Sannin Orochimaru. Dok je bila pod njegovim vodstvom nučio ju je mnogim zabranjenim tehnikama, mada nije baš niša osjećao prema njoj, već ju je koristio samo kako bi ostvario svoje ciljeve. Tako ju je izabrao za jedan svoj eksperiment u kojm je nju i devetoro drugih mladih ninja označio svojim 'cursed seal- om', točnije označio ju je Heaven Seal- om (Nebeski Pečat) te je ona bila jedina koja je preživjela eksperiment.

Odbila je pristati na Orochimaru- ove mračne planove za njenu budućnost, pa ju je on stoga ostavio. Nedugo nakon toga pronašli su je ANBU- i. Vratilu su je u Konoha- u gdje su joj medicinski ninje (pod nadzorom Sandaime Hokage- a) 'sputali' cursed mark. Potisnula je mnoge ružne uspomene i započela novi život bez Orochimaru- ovog vodstva, mada je nastavila koristiti mnoge kinjutsu- e kojima ju je naučio. Tokom nadolazečih mjeseci savladala je još neke vještine i prošla na Chunin ispitima.
Anko
Kako je vijeme prolazilo postala je Posebni Jounin te će tako biti jedan od voditelja na Chunin Ispitima gdje će se ponvo susresti sa svojim mentorom. Pokušati će iskorititi svoj samoubilački jutsu kako bi u smrt povela i svog sensei- a, no Orochimaru će uspjeti spriječiti njezin napad i reči joj kako je sada fokusiran na svoj novi projekt - Sasuke Uchiha- u.

Nekoliko tjedana kasnije Treći Hokage joj je rekao da ne krivi sebe što je Orochimaru pobjegao, te je ona to pokušala prihvatiti. Potom je izrazila svoju želju da je Četvrti Hokage živ, jer bi on sigurno uspio zaustaviti tog zlog čovjeka. Kada je Orochimaru započeo sa svojom invazijom na Konoha- u, Anko nije zauzela prve redove u obrani, već se pobrinula za sigurnost stanovnika sela.
Anko
Nekoliko mjeseci kasnije dobila je priliku da istraži čudne događaje u Zemlji Mora. Na toj je misiji oživjela stare uspomene vezane uz mračnu prošlost i svog sensei- a, te je s oduševljenjem shvatila kako je svojevoljno odbila sudjelovati u izvršenju Orochimaru- ovih ciljeva.

Njezino ime označava slatki rižin kolačić ili paštetu od crvenog graha.
Dok su njezine krakterne osobine, poput naglosti i energičnosti, donekle slične Naruto- vima.
Anko

Prijevod & Text: Jashin
Dizajn & Slike: Suna

- U sljedećem postu (29.02.08): Ninja Oružja

Post je objavljen 22.02.2008. u 06:00 sati.