Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trudnjacha

Marketing

nije nastavak...

nije nastavak...


... već rentanje burninmad

danas je tako divan i sunčan dan, a ja moram da bežim iz parka jer pijane budale koznaodakle urlaju "ubij, zakolji da šiptar ne postoji", "kosovo je srce srbije", "zovi, samo zovi, svi će sokolovi...", "pušite ga pičke šiptarske" i tome sličan repertoar. i da, ZNAM da nisu iz beograda jer se pitaju gde se nalazi američka ambasada. pa nabijem ih na koštuničin kurac sve zajedno!
i jebalo ih kosovo. znam da puno psujem, ali zaista sam popizdela. ruku dajem da polovina tih jedva punoletnih majmuna ne zna da nađe na karti ni tri grada na kosovu. a ja zbog njih moram da bežim sa detetom. imbecili, da bi imbecili!
a zbog idiotskog mitinga (hej, protestvuje se u centru beograda zbog akcija drugih zemalja; potrešće ih to onoliko) skoro ništa ne radi posle dva sata. da l da bi ljudi mogli da pobegnu kući, da l iz sigurnosnih razloga, da l da bi mogli da prisustvuju istorijskom mitingu (pJuk).
ispred moje zgrade nema niti jednog parkiranog automobila. evakuisali se ljudi. ako nekom danas treba parking mesto u centru, ima ga na pretek. toliko o tome šta beograđani misle o "mirnom" protestu.

a povrh svega, kupila voćni jogurt da doručkujem u parku i tek kad sam popila već pola videh da mu je istekao rok trajanja. kmek.

Post je objavljen 21.02.2008. u 15:10 sati.