Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/palomina

Marketing

"Kućni pritvor"

Budući da me još gnjavi ova gripa, u onom stilu 'hoće - neće' - ne mogu ići nigdje, osim biti kući. Jedini izlazak bio mi je odlazak kod doktorice dva puta, a Dom Zdravlja nalazi se u blizini zgrade u kojoj živim. Ponekad ustanem iz kreveta i dođem za stol gdje mi je notebook i onda nakratko navratim na svemrežje pročitati novosti, pregledati e-poštu i opet natrag u "krpaše", čekati da me u potpunosti napusti zločesti "Mr. Flu". Sve ovo vrijeme, dok sam bila zbog gripe prikovana uz krevet,mislila sam na svoju teta Zoru, jer se dugo nismo vidjele. Nisam već skoro 15 dana navratila, niti popila najukusniju kavu sa svojom tetom Zorom.

Bila mi je jučer u posjeti moja sestra, i prenijela tetine pozdrave. Ona je moja glasnogovornica bila pa je rekla teti da mene boli, iako sam imala na umu nazvati tetu i reći joj da sam bolesna. Ali, nisam joj mogla javiti jer nemam fiksni telefon u stanu. A budući da u stanu pored mojega živi zaova, sestra mog Zakonitog, sa svojom obitelji, nisam htjela niti odlaziti tamo da ni oni ne dobiju influencu.

Ipak, jedva čekam kada ću u potpunosti izići iz "kućnog pritvora" pa otići posjetiti svoju tetu Zoru. Nadam se da će to biti uskoro.




Post je objavljen 20.02.2008. u 16:00 sati.