Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Ninja Demon's Massacre (1988)

(r: Godfrey Ho)

Image Hosted by ImageShack.us
Kupaćim gaćama protiv ninđi!

Ne znam točno koliko je prošlo od kad sam zadnji put pogledao ninđa film! I moram reći da mi je falio taj dio sedme umjetnosti...

Svi kojima je poznato ime redatelja, znaju što otprilike očekivati. Tomas Tang (producent) i redatelj Godfrey Ho su poznati "dinamični duo" koji su skupljali neobjavljene i bezimene tajlandske, filipinske i hong kongške filmove, iz njih vadili ono što im treba, nadosnimali zvuk te ubacili ninđe. Tako da nemojte očekivati smišljenu priču!:-)

Image Hosted by ImageShack.us
Neki kuler

Šta tu imamo: sam tajlandski film koji je podloga Ninja Demon's Massacru je priča o nekom misterioznom liku koji brani nekakvu birtiju i siromašne od nekakvih zlikovaca, tu vidimo par simpatičnih i loše koreografiranih borbi, pravi kaubojski dvoboj pištoljima, bacanje noževa, a između toga povremeno su ubačene scene sa ninđama, bez naravno ikakvog logićnog objašnjenja. Tu je i agent CIA-e koji se zove Robinson Collins, nekakvi špijuni, napadi crnih ninđi u pol bijela dana na otvorenom! Na plaži! Ninđe koji trče kroz plićak umjesto da se šuljaju. Nezaobilazni zlatni, odnosno žuti ninđa, te plavi ninđa. Urnebesni engleski dub, gdje pola likova zvuči kao da su iz SouthParka, a pola iz isto tako loše dubiranih špageti vesterna, bogati ljudi, iako azijati govore britanskim naglaskom, a tu je i narator koji zvuči i izgovara nebuloze poput Eda Wooda - to se jednostavno mora čuti! Demona naravno ni od korova.

Image Hosted by ImageShack.us
Sve boje ninđi

Dakle, urnebesan trash koji mogu cijeniti samo pravi fanovi Godfrey Hoeve filmografije.

Ocjena: 6/10 (najbolje je to u jednoj rečenici sroči jedan lik na IMDbsu: " Brain-damaging, but fun." Upravo!:-)

Image Hosted by ImageShack.us
titl samo popravlja ukupni dojam...




Post je objavljen 16.03.2008. u 22:27 sati.