Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janjoblog

Marketing

LAPRDALO NADRAPALO

Ajte vi svi ki imate bloke pisat da je dobro i lipo i krasno, ajte pisat da treba Belolasicu šundrat, da nam tega opće netreba, ajmo mi drugi kaj pišemo po bloki navijat da nam hitno treba Kranjčevku osposobit jer da nimamo kadi trčat, skakat, preko štriki skakat i ležat na travi, ajmo mi svi se počet falit kako je nam dobro i lipo pa se morda kaj pokrene?
Ja vidin da je naša vlast ko moja dica kad su bila mala, kad ih tiram spat neće ni za boga, kad ih tiram jist neće, kad ih tiram učit neće, e onda je Janjo lipo okrenila ploču...
Ne jist ni za boga, tanjuri prazni, ne učit , stalno su za knjigam letili, morate pojt van u disko, morda dva ili tri put je ova starija , a ni tila zač san ju tirala da se krene...
Morti bi bilo dobro tako, zač oni uvik stalno deladu ono kaj ni narodu potrebno!
Ov Nešo naš, dobro je sve to napisal, ali ja se sada bojin za njega zač bi ga mogli potirat sa radija, a mogli bi i gospu Dubravku prominit, pa će onda dojt morda opet onaj Šnajder kaj sad dela bazene po Belolasici, kaj da je to cibelin pa će skrojit kaput, bože mi prosti!
Ja više opće neznan koji je vrag tem našem narodu da ne vidu ni lani ni preklani samo slušaju njihove gluposti koje obećavadu, pa kaj taj narod nezna računat , da im ni jasno da od ovih novac kaj saberdu ne mogu niš napravit, nego jedva zase zet!
Rekla san de neću više ni slova reć, ma san morala ovo napisat!
Da samo znate da su i MIje i moja Mare došli na moje i da mislidu da bi ovaj moj predlog bil dobar!
A kaj Ive Vučić, kaj on divani i skida sa bloki kaj Nešo i ovi drugi pišu, da mu ni bilo Neše nikad ne bi bil to kaj je, nebi ni vidil Zagreba i bil zastupnik neg bi vozil lokomotivu, morti nagibni vlak ako bi ga tili izučit za to?
Ajte dico bok, i nemojte me sada špotat, a kadi je Franca sad i on Medaljunko, kadi su se oni u mišju škulju zaškuljili? Ništo san čula ki je mačkare zatrl, pa ću o tem drugi put jerbo bi rekli da san to napamet pisala!

Janjo, 28.01.2008.

Post je objavljen 19.02.2008. u 22:11 sati.