Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Nažalost, još požara na našem području!

Da, eto ga, malo čovjek želi spaliti livadu, ali zbog vjetra i svakako nepažnje, vatra izbjegne kontroli i dogodi se katastrofa za koju je naravno kriva ljudska ruka!

Tako je u subotu 16.02.2008. godine, nepoznata osoba zapalila livadu i šikaru, misleći se pritom na lagan način rješiti problema košnje i rasčišćivanja
šikare, ali se zbog meteroloških razloga (vjetar po kojemu se takvo spaljivanje nikako nebi smjelo izvoditi) vatra proširila!

Dan pogodan za razbuktavanje vatre je učinio svoje!

Dojavom na 93, JVP Samobor izlazi na požar trave u Molvice, Prinčeva ulica!
Po dolasku na mjesto intervencije uviđaju da se požar proširio na drvenu vikendicu te na brodski kontejner koji je također ljudima koristio kao vikend kuća za odmor i relaksaciju u prirodi te zovu pomoć koja brzo stiže!

opis slike

U kontejneru i vikendici ukupno se nalazilo 5 plinskih boca, od kojih je jedna u vikendici i explodirala, te je tako šteta bila samo veća!

Drvenu smo vikendicu iz siguronosnih razloga srušili, a u kontejneru šteta "nije" prevelika!


Eto ga, zbog male ljudske nepromišljenosti, i šibice koja je po vjetru ipak htjela gorjeti, dogodila se nesreća za dvije obitelji koje su uživale u ljepotama Samoborskih bregi!

Na intervenciji sudjelovali JVP Samobor, DVD Samobor, DVD Galgovo i DVD Molvice



Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 17.02.2008. u 22:06 sati.