Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miljevci

Marketing

...Vratit ću se...



Nova pjesma „Vratit ću se“ koja je napisana i posvećena mojim stričevima Anti Buki i Mati Skelinu,koji su nas na žalost ovo lito zauvik napustili,je gotova (mada ne u onom obliku kakvom sam želio ,a to je da je snimim s klapom-pričekat će vrime za novo dosnimavanje kad uspostavimo i takvu suradnju).

Moram se zahvaliti mom prijatelju Petru Zlatoperu koji je otpiva bek vokale(i čestitat mu jer je prije neki dan po drugi put posta tata-čestitke!).

Ja sam zadovoljan,mada kritike ovih mojih inače vjernih slušatelja nisu najbolje(što ne kužim,ali…!?,valjda i tako nešto triba očekivat,ne more uvik sve cvitat…).

Pohvalno je da je danas izabrana za hit Radio Drniša što oće reć da su oni ipak možda u krivu,a možda i …(hvala Mladena ) nisu ha ha.

Uglavnom idemo dalje,Pekas polako dovršava „Ima jedno misto malo“ za koje sam suradnju ponudio klapi Drniš,pa ćemo vidit hoće li se ostvariti.

I još nešto,uskoro ćete i na službenim stranicama Radio Drniša moći preslušati sve pjesme,a nakon što završimo ovu zadnju pjesmu,počinjemo s pripremama za izdavanje albuma koji će sadržavati svih 10 pjesama i koji će se zvati naravno „Miljevačka priča“.

Živili ,veselili se!


Post je objavljen 17.02.2008. u 20:56 sati.