Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgcapitals

Marketing

NY Giants, Superbowl champions!!

Prije par tjedana završila je NFL sezona pobjedom NY Giantsa protiv NE Patriotsa 17:14 u Superbowlu 42. Patriotsi su tim porazom upropastili šansu da budu poznati kao najuspješnija momčad u povijesti američkih sportova. Tijekom sezone su pobijedili sve utakmice i u superbowl ušli sa skorom 18-0. Giantsi su tijekom sezone bili vrlo ćudljiva ekipa, ponajprije zbog neprilagođenosti napadu quaterbacka Eli Manninga. Prije superbowla, Giantsi su imali skor 13-6, ali i sa 10 uzastopnih pobjeda na strani. Rijetki su bili oni koji su prognozirali bilo kakav drugi rasplet nego pobjedu patriotsa vođenih najproduktivnijim napadom svih vremena. Tijekom sezone quaterback Tom Brady i reciever Randy Moss su postavili rekorde za passing touchdowne (50) i recieving touchdowne (23).
Međutim, superbowl je samo jedna utakmice i sve je moguće. Obrana Giantsa je odigrala savršenu utakmicu, a Eli Manning je iskoristio sve prilike koje mu je obrana Patsa dopustila, uključujući i možda najbolju akciju u povijesti superbowla. Rezultat je bio 14-10 za Patse, manje od 2 minute do kraja, 3. down i 10 jardi. Manning je bio pod jakim pritiskom i činilo se da ga obrambeni igrači Patsa imaju u zagrljaju, samo što ga nisu srušili kada se Eli nekim čudom izvukao i bacio loptu 40 jardi prema recieveru David Tyreeu koji loptu hvata sa rukom i kacigom!


Ostatak je legenda..



Ali to što je NFL sezona gotova, ne znači da se flag prestaje igrati, dapače, igra se po snijegu, kiši i suncu. Pripreme za turnir Big Bowl 2008 u Njemačkoj su u tijeku. Treninzi se i dalje održavaju svaku nedjelju u 11h ispred NSK (Ul. Hrv. bratske zajednice).
Evo nekoliko slika i videa sa zadnjih flagova:








Post je objavljen 16.02.2008. u 17:18 sati.