Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harpplayer

Marketing

Goldperle harmonica

Image Hosted by ImageShack.us

Nedavno sam u obilasku tržnice na štandu sa nekakvim starinama ugledao duplu tremolo harmoniku. Iako mi je prodavač rekao da je neispravna nisam odolio da ju ne kupim.
Dupla harmonika je tremolo tipa iz C i G tonaliteta, drvenog tijela, kromiranog pokrova i ukupnih dimenzija 127 x 70 x 25 mm (na jednoj slici je i Marine Band za usporedbu).

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Na harmonici osim Goldperle ne piše ništa pa sam dodatne informacije potražio na internetu. Nakon neuspješne portage i surfanja, ipak sam na austrijskom eBayu pronašao jedan ovakav model ali vlasnik nije ponudio ništa više informacija od mene. Zanimljivo je jedino što je u 10 dana njegova harmonika od početnih 4,99 eura postigla cijenu od 24,17 eura i prodana nekom kolekcionaru harmonika.

Kada sam rastavio harmoniku kako bih ju očistio imao sam što i vidjeti. Puknuta i deformirana perca plus godinama nakupljana prljavština.
Zbog manjka informacija molim one koji znaju nešto više o ovom modelu neka se jave ili ako imaju slučajno jednu ovakvu za rezervne dijelove, a oni koji imaju priliku muvati se po buvljacima ili štandovima sa starinama neka je ne propuštaju.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 16.02.2008. u 12:44 sati.