Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

2/3 programa

Prošlo je 20 dana od kad sam počeo sa 30 dnevnim programom. Program sam započeo sa primarnim ciljem da poboljšam svoje mentalne sposobnosti. Nakon 2/3 predviđenog vremena imam s vama podijeliti sljedeće:

1. Mentalno poboljšanje koje sam doživio unutar prvih tjedan dana je otprilike i jedino poboljšanje što se tiče mentalnih sposobnosti. I tu primjećujem da je prisutna određena krivulja, pa ne funkcioniram svaki dan jednako dobro, što je direktno povezano sa time koliko sam povezan sa unutrašnjim resursima taj dan.

2. Više puta sam imao napadaje sreće - npr. idem cestom i toliko postanem sretan da bih najradije zapjevao i zaplesao nasred ulice. cool A ponekad jednostavno samo mirno sjedim, ne radim ništa i topim se u sreći. Da li je to povezano sa brain tunerom (koji bi trebao uravnotežiti neke stvari u mozgu) pa mi je mozak potaknut time počeo pojačano proizvoditi neke neutronsmitere koji izazivaju osjećaj sreće ili je to povezano sa time što su mi po putu otpali neki otpori prema onome što stvarno jesam ili oboje? Ne znam.

Ti osjećaji sreće su ponekad poput euforije, i iako nikad nisam probao neku drogu (niti ne namjeravam) pretpostavljam da bi neke od njih imale takav učinak. Životne okolnosti su mi manje više iste kao i proteklih mjeseci, tako da ne bi rekao da je nešto od toga utjecalo na te napadaje sreće koji su u ovom periodu češći nego ikad prije. Ako naiđete na ulici nekog tko ničim izazvan odjednom počne (bez sluha) pjevati i (bez ritma) plesati od sreće, ima cca. 30 godina i dosta sijedih - tada postoji mogućnost da ste naišli na Berixa. yes U tom slučaju smijete ga zvati na kavu, neće vam zamjerit. party

3. Energetski i fizički sam sasvim OK - osim što sam nekoliko dana imao virozu i doslovno sam bio prisiljen naspavati se. Naspavao sam se toliko da sam nakon ozdravljenja jednu noć spavao 3 sata i drugi dan na poslu funkcionirao jako dobro i bio bistar kroz cijeli dan. Zadnjih mjeseci spletom okolnosti redovito jedan dan u tjednu spavam 4 - 5 sati, ali ne sjećam se kad sam spavao 3 sata a da sam bio u stanju tako dobro funkcionirati. Taj dan sam se odmorio 10 minuta na marendi slušajući Paraliminal CD "10 minute supercharger", 20 minuta kad sam došao doma uz paraliminal CD "Perfect health" i to mi je bilo sasvim dovoljno da mi se još u pola noći nije spavalo iako sam se digao u 6:30.

4. Bez ikakvih problema svaki dan napravim program - u nekoliko navrata mi se je dogodilo da sam propustio napraviti jednu od točaka programa (nikad nisam propustio dvije u istom danu), ali to je bilo zbog objektivnih razloga tako da se oko toga ne opterećujem.

5. Pomalo počinjem planirati što ću prakticirati u narednom periodu od 30 dana. Vjerojatno će to biti određena fizička aktivnost (npr. skakanje na trampulinu, joga, trčanje) i/ili vježba disanja i/ili biofeedback. Tu još moram malo napraviti istraživanja i malo pisati prije nego što se odlučim što će to točno biti. U svakom slučaju skoro sve iz trenutnog programa će biti i u novom programu.

6. Duhovna krivulja mi je u porastu zadnjih dana. njami

7. mah do sljedećeg posta.

Post je objavljen 15.02.2008. u 09:28 sati.