Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiinacool

Marketing

Ej danas je VALENTINOVO!!!!!!!!!!!!!!

Ej ljudi danas je VALENTINOVO to mi je skoro najdrazi dan u godini, toje dan ljubavi kisskisskiss
Ewo kak sam ja dan provela na valentinovo danas je u školi bilo super razrednica je jucer rekla da svako donese bonbone ili neke grickalice pa da se počastimo.Svako je nesta doneso pa smo se prvi sat zabavljali i nismo imali prirodu jel je uciteljica rekla ucitelju da nemora doc na nastavu on je doso 15min kasnije i dao nam testove hvala bogu dobila sam 5 hehe ipak sam ja "pametna" plausa!!!!
Poslje dva sata prirode imali smo zemljopis uciteljica nam nije dalatestove da pisemo jel je drugi razred nagovorio da nepisemo pa zato se im puno puno zahvaljujem ipak je valentinovo.Poslje smo imali tehniku samo jedan sat a ucitelj posto ide sutra sa svojm razredom u zagreb moro nesta obavit pa nas je odveo u informatiku imali smo tri sata informatike i to bez nadzora učitelja haha kak je bilo fora prvo nam nije radio internet pa smo ja i Mare igrali neku akcisku igricu gdje se neki ubijaju, decki su nam se smijali ali ja sam bila na prvom mjestu ubila sam ih 30 haha bilo je fora pa smo rekli ucitelju da spoji internet i spojio ga je hehe bilo je fora upalili smo muziku i igrali igrice poslje su decki nasli neku igricu gdje trebas gledat zenski u cice a da ona neskuzi koji luzeri onda su osli na google i upisali tete pa su ih gledali. Onda si je tomislav iso napravit blog neznam stvarno kak ide adresa ali znam da je naziv bloga revolcija mog malog haha kak smo se smijali kad je reko da mu se tak zove blog roflroflroflroflrofl bilo je jako smjesno!!!!!!E sutra ce u skoli biti 100% zakon zato sto je petak i zato sto jeples i još nema povjesti yey!!!! učiteljica ide u zagreb bit ce ludo ludo ludilo ali na žalost imam na zamjeni našu razrednicu !!!!!!!!
Ewo to je to od mene ja u subotu idem kodHane na rođenan imala ga je u srijedu 13.02. e još dakazem da sam objavila nove dizzove pa ko ako treba neka ode na moj blog sa dizzovima pa nek si uzme tolko od mene pozzzzzzzzzzz do iduceg posta kommajte puno i hvala vam na kommovima!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EVO MALO SLIKA ZA VALENTINOVO!!!!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Graphics

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Graphics

zwani.com myspace graphic comments
Comments for Myspace

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Graphics



Post je objavljen 14.02.2008. u 17:11 sati.