Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Prođoše dani straha...

Evo javljam se, dakle, nisam u ćuzi, osobe iz nama drage krim-drot-plave-murije nisu ništa otkrili osim onoga što svi znamo a to je da fali 6 (wtf, pa tolko kompova nema) hardova. Daklem i ovaj slučaj je naša draga policija uspješno bacila u zastaru pa sta bude.

Ja zavrsio naporan ne-rad na školskim novinama, te se tužnog srca, moram vratit u razred među one medvjede, klošare, štrebere, majmune, štrebere, idiote i štrebere.

Ah danas prošo dan mnogo dobro, niš nisam skonto jerbo nisam ni slušo a i da sam slušo nebi skonto pa sam iz ove jednadzbe zakljucio da nea svrhe slušat ak neš skontat.

Fala bogu nisam išo do pekare, a jbg i da sam išo imo bi za kiflu kad ove cijene rastu ko Dioklecijan bokte eo sad čuem da če kruv bit cenera, znači odeš u vest daš za upad kilu kruva, valjd ce pocet primat. huh zanima me jel bi prošle boce ?

e sad odo prožvakat ovaj komad u ustima što mi mama napravila da jedem neke splačine dobre, prave, i onda moram ič bokte pita di moram jos smislit. pozdrav...

e da manite se ovog čobana ko mu jebe držak od tave, sam vi komentirajte al ono toče bit 100 komentara mutna a ostalo što bude kao i uvijek... ae čpb

Post je objavljen 14.02.2008. u 14:38 sati.