Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/giftofhope

Marketing

me, myself & blog

...koliko god mislila da sam našla neki svoj put, uvijek me iznova iznenadi potreba za traganjem...nečega...što nedostaje.
Nakon dugo vremena, zavirila sam u svoje davno otipkane retke i vratila se na mjesto na kojem je sve počelo. Sad mi se čini da sam sve to pisala sebi...za ovaj sadašnji trenutak...i stvarala neku oazu koja je uvijek tu...i čeka da se sakrijem u nju.
Iako nije nov, neobičan je osjećaj kada u sebi nađeš ono što si tražio negdje...gore. Neobična su strujanja koja te vode do mjesta koje te liječi....a još je neobičnije što je to mjesto tako blizu...i što je tvoje djelo.
Odgovor već postoji i prije nego je pitanje postavljeno, ali čini mi se da se pravi smisao otkrije tek nakon dugog vremena lutanja...i pravi mir se postigne tek nakon bura koje su nas protresle.
Drago mi je da sam opet utonula u svoju oazu i pronašla većinu vas dragih ljudi...
Ovaj blog nikad nije bio opterećen osjećajem obaveze već zamišljen kao mjesto koje liječi i daje odgovore...na pitanja koja će tek biti postavljena.
Stoga...ne zamjerite ako nestanem s vremena na vrijeme...znate da vas pozitivna energija i dobra sila Svemira prate...bila ja u blizini ili ne.


Post je objavljen 12.02.2008. u 22:22 sati.