Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coconutfudge

Marketing

Imam neku potrebu da napišem novi post, kad već dugo nisam… Mda!
Nemam baš preveliku inspiraciju, pa, ne očekujte predugačak post…


24. sam proslavila 17. rođendan u TNT-u.. Drugi sam dan u polusnu omamljena konjakom od prijašnje večeri poslušala što mi profesori imaju za reč i otišla doma spati… Navečer se sve ponovilo, samo je bilo više ljudi i više zabave… Oujee!

(Još malo pa ću 18, a onda će mi Snja dati piti! Kaj ne, Snja?!)

Bwahahaha!

Već sam pokupila jedinicu iz matematike… Ma, pokupit ću još jednu kaj bum imala kaj ispravljati na kraju godine, glupo mi je odgovarati samo jedno gradivo.. :P (moš mislit)

Planiram pospremiti podrum i složiti malu sobicu sličnu onoj u ludim 70-ima: velik kauč na sredini, mali stolić s pepeljarama ispred, na zidovima police s ispijenim flašama i jedan stari štednjak u kutu za ukras! Zavjese na cveteke bi ukrasile prozore, a zid velik poster s pivama kojeg sam dobila za rođendan. I da, gramofon obavezno,da se možda ne bi slušali narodno il tak nekaj…Bwahaha!! Suffer!

Image Hosted by ImageShack.us


Idem se sad učiti matematiku… vektori.. dou! (but first I have to eat somethig!)

Spider pig, spider pig, does what ever spider pig does! Can he swing from a web? No he cant, hes just a pig! Looook out, hes a spider pig! – to me držalo celi prošli tjedan, pod glazbenim pogotovo… A poem by Homer Simpson! Weee!

Sutra se idem šišati… Da, stvarno, idem se šišati! (hmm, nakon gotovo 2 godine)

Sve zbrda zdola… grrr! Drugi ću se put malo više potruditi! (stišču me vektori) :P

Pozdrav od Malog Evil Uber Cool and Heavy Coconuta!


Post je objavljen 12.02.2008. u 16:20 sati.