Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bodljika

Marketing

Vijesti iz nesvijesti

Dragi moji obložavatelji,
naslov nisam stavila ja nego moja baka Tedica koja danas misli da je jako duhovita. Jučer je napravila generalno sranje i skoro sve nas podavila, ali o tome nećemo. Reći ću vam samo ovo: tko može biti toliko glupav da peče pohani kruh i nakon što ispeče zadnji komad, tavu samo vrati natrag na ring a ring ne ugasi?! Uglavnom, dima je bilo posvuda ali o tome nećemo, već sam rekla.
Baka se, osim što pali stan, bacila na pletenje. Da, vjerovali ili ne, njezinih deset prstiju već je isplelo 2 šala, jednu kapu i sada plete još jedan šal, ovaj puta žarko crveni.
Svima nam je pletenje na početku bilo zabavno ali nam je ubrzo dosadilo. Jedino baka i Flafi i dalje rade frku oko pletećih igala. Baka zato što joj Flafi smeta a Flafi zato što voli smetati i biti u centru pažnje. Baka se u međuvremenu navikla pa plete i s Flafijem među nogama i s Falafijem na glavi.
Jednu od njihovih igara zabilježio je Djeda neću večer. Slike nisu baš neke jer se Djedi mrdaju ruke a i Flafi i igle su nemirni.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


A svaka ovakva gnjavaža završi ovako kiss

Photobucket


Kako je veljača poznata kao "mačji mjesec" i kod nas se svašta događa pa su neki od nas ostali i bez jajaca (nećemo ga imenovati ali nadimak mu je Krleža) a nas žemske baka baš i ne pušta van kako nam ne bi svašta palo na pamet.

Mah-mah.

Post je objavljen 12.02.2008. u 15:51 sati.