Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framari

Marketing

LEGENDA OVAJ CHUK NORRIS

Jacques se na viceve o sebi naljutio, a Chuck Norris je ponosan na svoje odane obožavatelje i dao si je truda objasniti im da njegove suze ne liječe rak i da nije brži od metka.


"Chuck Norris ne čita knjige. On gleda u njih dok ne upije informacije koje treba", "Svemir postoji jer se boji biti na istom planetu s Chuckom Norrisom", "Chuck Norris uvijek spava s upaljenim svjetlom. Ne jer se boji mraka već jer se mrak boji njega" - takvih tvrdnji koje se poigravaju s imidžom nepobjedivog i svemogućeg junaka koji si je stvorio akcijski glumac i karate-šampion ima više od 50.000. I njihovi tvorci inzistiraju da to nisu šale već činjenice, pa ih zovu Chuck Norris Facts.

Na njih se sad osvrnuo i on - Chuck Norris glavom i bradom.

"Posljednjih me godina ljudi stalno pitaju jesam li ih čuo, a ja uvijek odgovaram isto. Neke su tvrdnje smiješne, neke su jako pretjerane, ali većina uglavnom promovira bezazlenu zabavu. Budući da sam više tip od Divljeg zapada nego od interneta, ni sam ne znam što bih s njima. Iznenađuju me i nastojim ih ne uzimati preozbiljno i ne uvrijediti se. Jako sam zahvalan na tome što imam toliko obožavatelja. Tko zna, možda će te smiješne činjenice potaknuti nekoga da potraži stvarne činjenice o meni i tome što je oblikovalo moj život i karijeru", ozbiljno objašnjava 'teksaški rendžer'.

I iako je rekao da ih ne doživljava ozbiljno, dao si je truda vrlo ozbiljno objasniti obožavateljima i svima koje zanima kako i zašto neke od tih 'činjenica' nisu istinite.

"Te me rečenice opisuju kao natprirodno biće, s nevjerojatnim moćima, a u povijesti ovog planeta postojao je samo jedan nadčovjek, a to nisam ja", kaže Chuck i ilustrira to primjerima:

Brži je od najbržeg metka... moćniji od lokomotive... preskače visoke zgrade u jednom koraku... da, to su neke od vježbi za zagrijavanje Chucka Norrisa.
Imam iznenađenje za vas. Nisam nadčovjek. To sad shvaćam, ali nisam oduvijek. Kao šesterostruki svjetski prvak u karateu i filmska zvijezda, (zvijezda ) bio sam presamouvjeren u to tko sam i što mogu. Zaboravljao sam koliko trebam druge, osobito Boga. Ako samo jurite za novcem i zaboravljate na ljude, stvorit ćete prazninu duboko u srcu i duši. Ja to znam. Imao sam rupu u srcu dok je nije ispunila moja žena Gena, koja me vratila Bogu.

Teorija evolucije je lažna. Postoje samo bića kojima je Chuck Norris dopustio da žive.
To je slatko i smiješno. Ali ja stvarno ne vjerujem u evoluciju. Život koji vidite na ovom planetu su bića kojima je Bog dopustio da žive. Bog je stvorio i mene i vas. Bez Njega ni ja nemam nikakve moći. Ali s Njim, govori mi Biblija, mogu sve što hoću - a možete i vi!

Suze Chucka Norrisa liječe rak. Šteta što nikad ne plače. Baš nikad.
Postojao je čovjek čije su suze mogle liječiti rak i uzrok svih bolesti, grijeh. Zvao se Isus, a ne Chuck Norris. Ako vam treba lijek, ponavljam, recept nije Chuck Norris nego Isus.

A za kraj objašnjava da on nije zapravo isti kao likovi koje glumi: "A kad bih i bio, najžešći momci koje sam igrao ne mogu se mjeriti s pravim silama koje vladaju svemirom."

Chuck Norris ne samo da je snažan, on je i mudar.

Post je objavljen 12.02.2008. u 12:26 sati.