Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goodnightsleep

Marketing

Kod frizera

Godinama već idem istoj frizerki, odem od nje, pa se vratim, nekako mi je najdraža. Nisam od onih koje su slijepo odane jednoj ruci, ni muškoj, ni ginekološkoj, ni frizerskoj, ali kad otkrijem da nešto ide dobro u sva tri slučaja, ostajem vjerna.
Sve se češće događa da se kao naručene nađu tamo neke osobe koje dugo nisam vidjela ili koje srećem na nekim drugim predjelima, na plaži na primjer...
Jučer je bila skupina koja se samohvalila...ali ovaj put koristeći moja "zlatna" usta kao primjer.
Znam da mogu svašta izvaliti, ali ovo je palo na plodno tlo pa se prepričava!

Kad sam bila treći put trudna, u oči su mi upadale sve zgodne žene, starije od mene, koje nisu svoje tijelo izlagale trećoj trudnoći, pa tako i glavna akterica ove priče. Od prošlog ljeta, od kad se nismo vidjele, njoj je narasla kosa (meni trbuh), svaki dan je plivala po sat vremena sa perajama pa je dobila sve moguće mišiće, a posebno trbušne (neću stavljati nikakvu usporedbu sa sobom, u ovom slučaju). I nađemo se mi na stepenicama za ulazak u more, ona izlazi u svoj svojoj ljepoti duga kosa, duge noge...ne može ni proći od mene i mojih nepravilno raspoređenih oblina i ja joj kažem..."Šta ti sjajno izgledaš, Majo moja, imaš čak i pločice na trbuhu, izgledaš najbolje od svih 40-godišnjakinja ovdje na plaži!" , a ona zadovoljna i kurtoazno skromna, kaže: "Ma to sam ja tebi draga!", moj odgovor je glasio "Toliko mi draga i nisi!" (zato jer mi nitko nije toliko drag da bi davala lažne komplimente, a ne zato što mi ona stvarno nije draga, dapače!). U svakom slučaju, žena i sada, nakon dvije godine, izgleda sve bolje, ali ja sam ostala zapamćena po brzom jeziku!


Post je objavljen 12.02.2008. u 10:05 sati.