Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

'Ja sam sićušna vila'

Možete li zamisliti Sylvestera Stallonea u ulozi nekog romantičnog junaka, primjerice u filmu "Nothing Hill" koji je proslavio Hugha Granta? Sigurno ne možete, jer je ovaj 61- godišnji mišićavi glumac uvijek glumio snažne akcijske junake kojima je glavni cilj u filmu bio razbiti i pobijediti sve negativce i spasiti svijet.
Stallone je najviše poznat po ulogama u filmovima Rocky i Rambo i vjerojatno će do kraja života ostati zapamćen po tim ulogama, no da to ne bi bilo uistinu tako, Sly se pobrinuo i na vrijeme pokazao svijetu da ima i mekšu stranu.
"Ja nisam nimalo sličan ljudima koje glumim, ja sam zapravo sićušna vila", izjavio je u televizijskom showu Craiga Fergusona. Stallone je tom izjavom šokirao publiku, jer tko bi očekivao da takva "mrcina" ima i mekšu stranu.
No, opet, tko je nema. Na showu je gostovao da bi predstavio nastavak filma "Ramba", a eto publika je otišla kući sa dodatnom spoznajom - da legendarni glumac ima želju glumiti i u romantičnim filmovima, kako je i sam izjavio.
Tko zna, možda u nekom idućem filmu vidimo Stallonea u ulozi muškarca koji u filmu pokušava pronaći ljubav svoga života i tijekom cijelog filma cmolji i jadikuje...

Post je objavljen 12.02.2008. u 10:01 sati.