Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3frajera

Marketing

DOBRI FRAJERI U VELJAČI

Evo javljamo po drugi put u veljači, i to u našoj novoj rubrici gdje vas informiramo o novostima i svemu što će skoro na naš blog, ali naravno i o događajima i zbivanjima u našem životu!

Kao prvo, moramo se pohvaliti novim design-om kojeg nosi naš ovogodišnji mister TOŠE PROESKI! Nadamo se da vam se sviđa, a mi se ovom prilikom zahvaljujemo Ivanu na pomoći u realizaciji naše ideje za design..dakle, još jednom Ivane, hvala ti!

A potom se bacamo, na anketu koja je bila otvorena do jučer i imali ste prilike glasati za glavnu mušku ulogu u našoj prvoj telenoveli "Sasvim običan život" koja kreće krajem mjeseca il početkom ožujka 2008. i moramo vas izvjestiti o rezultatima, a glasovali ste ovako..





1.kandidat: FELIPE 89 %
2.kandidat: Juan Jose 11%

DEČKO KOJEG ĆETE PRATITI KAO GLAVNOG JUNAKA NAŠE PRVE TELENOVELE..SVAKAKO BUDITE UZ NAS I NE PROPUSTITE! ..razloga IMATE! sretan
USKORO! ..SAMO KOD dObrih frajera..
A o sljedećim novostima koje smo za vas pripremili saznat ćete u nadolazećim danima, stoga..svakako nas čitajte!

Međutim, da kažemo koju i o nama..ma ne znamo kaj bi od obaveza..učenje, ispiti..i stalno u krug, al nedamo se sretan , heh..mladi smo.., sve u svemu, zabavljamo se s ekipom na faksu, doma se zezamo, odmaramo nakon napornog dana na faksu, ma uživamo..neka samo i potraje..a i naravno, da ispite uspješno položimo i onda je sve super!
Sven vas također sve pozdravlja iz New Yorka, on uživa s burazom..i nadamo se da će nam ga vratiti uskoro sretan, iako znamo da mu tamo nikaj ne fali..al ipak kad nas budeš čitao tamo, iako znaš da imaš našu podršku, čuli smo se nedavno, al eto i prek našeg bloga..znaj da imaš pozdrave iz splita i sve ekipe iz zagreba! I vrati nam se..

Toliko za ovo javljanje..čujemo se ubrzo!
Velik pozdrav od dobrih frajera..


Post je objavljen 11.02.2008. u 21:48 sati.