Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCI PLATILI LIJEČENJE SUPER SILVE

ZAGREB

Izvršni dopredsjednik DVD-a Šestine Krešimir Kompesak (34) kaže da su oni uvijek spremni na humanitarne akcije.

Ne mogu vjerovati da ima toliko divnih ljudi. Potpuno sam iznenađena. Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Šestina je nazvalo upravu Stubičkih toplica i pitalo koliki je dug za moj boravak. Podmirili su sve troškove do 10. veljače, ispričala je za 24sata uzbuđeno Silvija Mišanović (28), koja se još oporavlja od prometne nesreće, nakon koje je ostala nepokretna.

- Naši članovi su uglavnom dečki između 20 i 30 godina i među njima ima i Silvinih obožavatelja. Potaknuti situacijom u kojoj se Silva našla, na sastanku su predložili da i njoj nekako pomognemo. Uvijek nam je drago pomoći ljudima koji su na neki način ostali sami, a očito je da je ona ostala prepuštena sebi. Nećemo stati samo na ovoj akciji za nju. Za sve što joj bude potrebno, Silva može računati na nas. Ona je stvarno draga i jednostavna osoba - rekao je Krešimir Kompesak i dodao da to nije novac s računa DVD-a, nego su to članovi sakupili sami te uz pomoć donatora.

- Jako sam im zahvalna i dirnuta - rekla je Silva, koja će uskoro morati i na operaciju koljena. Dečki iz DVD-a osigurali su joj i pregled magnetskom rezonancijom.Umjesto da čekam do ožujka na pregled, Krešimir mi je pomogao da na pregled odem već 14. veljače - uzbuđena je bila. Cropress

Post je objavljen 11.02.2008. u 16:53 sati.