Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

MODRIĆU, MODRIĆU ....



Evo sranja. Par natpisa u novinama i odmah frka.
O čemu se radi? Pa pročitali momci sve o Modriću i njegovom pozivanju na takozvano Websterovo pravilo te pravo otkupa ugovora za nku siću od 2,5 miliona Eura i napadaju mi blagajnika i tajnika dan i noć.
Postoji samo jedna razlika, ovi moji ne žele otići - žele promjene uvjeta u ugovoru. E tek ako im ne promjenimo uvjete ugovora onda bi oni angažirali odvetničke timove i svaki bi donio po 2,5 miliona Eura te ih uplatio na klupski račun i tražio slobodne papire. Užas. Epidemija. Lova im ne znači ništa no ustrajni su otići ukoliko im ne promjenimo ugovore. Mi dobivamo nešto podosta miliona Eura ali što nam to znači ako nam odu momci iz kluba? A Euri? Ma jebeš Eure. Nije još bilo tekme da nije bilo ića i pića, kome trebaju Euri...
E sada ajmo redom vidjeti tko je šta tražio:
Nevista je angažirao odvjetnički tim Milić&Bilić&Ilić i inzistira da za njega nakon svake tekme bude fiš ili grah sa rebrima. Dosta mu je čobanca, janjetine i prasetine. Grah ili fiš. >Za cugu nije imao primjedbi. U protivnom donosi 2,5 mil. Eura poziva se takozvano Websterovo pravilo i odlazi.
Darac S. zastupan po odvjetniku Papučereviću, inače stručnjaku za obiteljsko pravo, inzistira na uvođenju obiteljskih abonomana za utakmice te obiteljskih, zajedničkih karantena glede ponovne uspostave visokih moralnih vrijednosti pojedinaca, a samim tim cijele ekipe. Ukoliko ne ispunimo zadani uvjet, Darac S. potražiti će novu sredinu u kojoj cijene moralnost pojedinca. Naglasio je da je kofer sa lovom spreman i poziva se na takozvano Websterovo pravilo.
Vujić nije angažirao odvjetnike već mi se obratila gospođa B. i inzistira da ga prestanemo označavati kao incidentnog tipa. Naime, dobro znamo kako je Vujić spreman u svakom trenu, kao Gary Cooper sam stati pred barabe, odnosno svakom sucu za krivo dosuđenu odluku reći sve u bebu. On inzistira na svom demokratskom pravu da se posvađa prije, za vrijeme i nakon utakmice, sa svima. Sucima, delegatima, protivnicima i publikom, naravno. U protivnom donosi 2,5 mil. Eura poziva se takozvano Websterovo pravilo i odlazi u Cret ili Metalac. I igrati će sa suigračem Hrvojem Kurtom.
Dumba iako zadovoljan prvom izmjenom ugovora, vidjevši što sve drugi traže okuražio se i ponovo napao. Ovaj puta preko odvjetničkih eksperata Dumančić&Dumančić. Bezuvjetno traži svoje pravo (na originalnom kupreškom jeziku) "muvanja odozada". Hrvatski rečeno čovjek traži pravo na atraktivno iznošenje lopte iz zadnje linije kroz protivničke napadače, uz guranje lopte protivnicima kroz noge kao i ostala omalovažavanja protivnika. Iako svjestan opasnosti po naš gol pri ovakovom neodgovornom ponašanju, on inzistira. Kuprešak, jegiba. U protivnom kao i ostali poziva se na takozvano Websterovo pravilo i odlazi. On donošenje love ne spominje niti jednom riječi, ni odvjetnici. Dakle riječ je o poštenjačini kojem je lova zadnja rupa na svirali. Uopće je se nije sjetio. Nije mu važna lova. Sjajno.
Darac J. zastupan po odvetniku Tovalić Nuni nastavak nastupa za NK Lege uvjetovao je izgradnjom novih svlačionica. Kako odvjetnik Tovalić Nuna tvrdi, zbog neadekvatnih higijenskih uvjeta u svačionicama došlo je do pojave laganog crvenila, iritirajućeg svraba u predjelu lijevog nožnog palca njegovoga klijenta. Odvjetnik čak predlaže obavezne piling, velnes i spa tretmane nakom tekmi, kao i dovođenje hair dresera koji bi izvršio određene tretmane na vlasištu pojedinaca. U protivnom donosi 2,5 mil. Eura poziva se takozvano Websterovo pravilo i odlazi u Radnički iz Mirkovca.
Nadam se da se i ostali neće javiti.
I što mi je činiti? Pomagajte ljudi.

Post je objavljen 11.02.2008. u 09:01 sati.