Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Tajna ljubav

Image Hosted by ImageShack.us


Na školskim hodnikom prolazio je kao i obično, a ona je pratila svaki njegov korak. . .
Nikad nije vjerovala u ljubav na prvi pogled, ali ovaj put srce je udaralo najbrže što je moglo.
Svake sekunde željela je biti pored njega, biti dio njega, ali to je mogla samo u snovima.
Ovaj put koraćao je hodnikom, ali smjer je bio drugačiji. . . . Krenuo je prema njoj sa smješkom na licu. Čudno je što se sledila od njegovog pogleda punog topline, dobrote, iskrenosti. . . Prišao je i počeo je razgovor, pun zanimljivih anegdota.
Oglasilo se školsko zvono i krenuli su u različitim smjerovima. . . Nije slušala profesore već je gledala prema prozoru. Osmijeh je bio na licu i to ne bilo kakav osmjeh.
Vani je bilo preljepo vrijeme, lišće je treperilo na laganom povjetarcu. . . Ptice su pjevale uspavljujuće pjesmice. . . sve je bilo tako mirno. . .
Na kraju nastave profesorica je pitala što joj je, a ona je samo odgovorila: Ljubav!
Nasmiješila se i otrčala kako su je noge nosile. Imala je osjećaj ka oda je netko čeka i bila je u pravu. Ispred škole čekao je on! Zaletjela se i bacila se u njegov meki zagrljaj. . . Zažmirila je i uživala u trenutku kada je šapnu one dvije riječi : Volim te!
Samo to je čekala, samo to. Odjednom osjetila je prazninu. Nije znala što se događa.
Odlučila je otvoriti oči i to je učinila. Nešto ju je vuklo kroz tamu. . . Probudila se iz sna!
Puls je bio prejak, srce je lupalo. . .Sjela je i shvatila nije istina, samo je sanjala. Osjetila se po prvi put drugačije, a bio je to osjećaj ljubavi. Vjerovala je da je i u snovima moguće voljeti, a ne samo u javi.
Sljedeće jutro krenula je u školu znajući da je Valentinovo. Taj dan bio je za nju kao i svaki drugi, samo što nije znala da je ovaj ipak poseban.
Učenice koje su djelile ljubavna pisma ušle su u razred. Izgovorile su njeno ime, ali mislila je da je krivo čula. Svi su pogledali u nju sa iznenađenjem. Ustala je i uzela pismo u kojem je pisalo: „Nisam imao hrabrosti prići ti i. . .
priznati da mi se sviđaš!
Već duže vrijeme pokušavam biti
što bliže tebi,tvom osmjehu od
kojeg mi je dan odmah bolji!
Evo želim ti Sretno Valentinovo
ovim putem nadam se da ćemo jednom
poprićati o nama, jer moji osjećaji su zaista
veliki.
P.S TAJNI OBOŽAVATELJ SA HODNIKA!“

Pročitala je pismo više puta kako bi se uvjerila da je ovo istina.
Sa prijsteljicom iz razreda sjedil je kao i obično na hodniku. Promatrala je ljude koji su prolazili kada je ugledala. . .njega! Ovaj put prolazio je i pogledao u nju, nasmiješio se i pozdravio je. Otkrila je da je on TAJNI OBOŽAVATELJ!
Od tog dana vjeruje u Valentinovo i ljubav na prvi pogled, jer je sada bila sigurna da je zaljubljena i da je to najljepši osječaj koji može doživjeti. . . Da osječaj koji se zove: LJUBAV

Image Hosted by ImageShack.us


upravo napisano. . .




Post je objavljen 09.02.2008. u 23:08 sati.