Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Friday the 13th part VI: Jason Lives (1986)

Image Hosted by ImageShack.us


Redatelj: Tom McLoughlin
Scenarist: Tom McLoughlin
Glume:

Thom Mathews - Tommy Jarvis
(poznatiju ulogu imao je u filmovima The Woman in Red, The Return of the Living Dead 1,2, Sporting Chance, Nemesis, Mean Guns, The Peacemaker, Fail Safe)

Jennifer Cooke - Megan Garris
(poznatiju ulogu imala je u filmovima Covenant i u seriji V)

David Kogen - Sheriff Michael Garris
(poznatiju ulogu imao je u filmovima Stingray, Conspiracy: The Trial of the Chicago 8, Blind Faith, Shackles i u serijama Freddy 's Nightmares i CSI)

Zemlja: SAD
Mjesto snimanja filma: Convington, Georgia, USA
Žanr: akcijski horror triler
Trajanje: 86 min
Tagline filma: Kill or be killed!
Ocjena na IMDB-u: 5,0 / 10
Moja ocjena: 3,1 / 5 zijev

Sadržaj filma:

Tommy returns to the grave to make sure Jason is dead and accidently brings him back to life. Now it's up to Tommy to stop Jason's mindless killing and put him back where he belongs.

Moje mišljenje o filmu:

Tommy je odrastao kao i u petom nastavku, ali se promijenio glumac. Ovaj mi je bolji nego Tommy iz petog nastavka. Ovaj nastavak je bolji od trećeg, četvrtog i petog nastavka, ali još uvijek mi tu nešto fali da dobije smajlić ''prezabavan''. Jason se ustao iz groba s pomoću munje (ou jea) i krenuo je u svoj manijakalni pohod. U ovome nastavku moram priznati da mi najbolje izgleda.

Image Hosted by ImageShack.us


U ovome nastavku ima dosta humora i smješnih ubojstava, kao ova slika gore kada je Jason pobijao sudionike Paintballa. I jedno od meni najdražih ubojstava u cijelom serijalu kada je Jason izmasakrirao jednu djevojku pa je cijela soba bila u krvi. Vau.

Image Hosted by ImageShack.us


Ovo je nastavak koji je podigao popularan serijal Friday the 13th na noge, sve dok ga sedmica nije ponovno spustila, no o tome kasnije. Glumci su OK, završnica mi je OK, radnja je OK, sve je bilo jedan OK.

Post je objavljen 09.02.2008. u 10:09 sati.